StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

В цій частині дому не можна ставити ялинку: експерт попередив про небезпеку

24 листопада 2023, 14:38
Ви можете багато думати про те, куди подіти кожну іграшку та шматочок мішури, але ви можете не думати про точне місце розташування вашої ялинки.
В цій частині дому не можна ставити ялинку: експерт попередив про небезпеку
Де в квартирі потрібно ставити ялинку - експерт розповів про небезпеку / Колаж Главред, фото: УНІАН, pexels

Ви можете багато думати про те, куди подіти кожну іграшку та шматочок мішури, але ви можете не думати про точне місце розташування вашої ялинки. До Різдва залишилося трохи більше місяця, а це означає, що багато хто з нас, швидше за все, почне прикрашати свої будинки в найближчі кілька тижнів. Ніщо так не підкреслює святковий сезон, як гарно вбрана ялинка, і як би ви не прикрашали її, цим досвідом завжди краще поділитися з родиною та друзями.

Ви можете багато думати про те, куди подіти кожну дрібничку і шматочок мішури, але ви можете не думати про точне місце розташування вашого дерева. А за словами експертів, багато хто з нас ставить їх у неправильному місці вдома.

Прив'язування ялинки перед вікном на загальний огляд - звичне явище для багатьох домогосподарств, але Емілі Сіммонс, креативний директор компанії Ruggable, каже, що насправді цього слід уникати.

відео дня

Вона сказала: "Оскільки багато людей готуються повісити свої різдвяні прикраси, еркер, швидше за все, буде бажаним місцем для їхньої ялинки.

"Однак, хоча справжня ялинка потребує сонячного світла, занадто багато прямих сонячних променів може висушити дерево і заблокувати природне світло, що потрапляє у вашу кімнату, якщо її поставити прямо перед вікном, що може зробити вашу кімнату темнішою і холоднішою".

Щоб допомогти людям отримати максимальну користь від внутрішнього простору цього Різдва, Емілі запропонувала кілька інших місць, де можна поставити ялинку, які не блокують стільки світла.

Вона сказала: "Я завжди раджу ставити справжню ялинку збоку від вікна або ближче до вікна, яке не виходить на південь. Таким чином, ваша ялинка отримає необхідне їй світло, але без надмірного потрапляння прямих сонячних променів. Природне світло також зможе засліплювати ваш ялинковий декор, додаючи святкового настрою у вашому домі", - резюмувала експерт.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти