StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тільки люди з "орлиним зором" знайдуть кота за 7 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

9 січня 2024, 17:25оновлено 13 січня, 23:49
31148
Кіт так майстерно заховався у гардеробі, що помітити його зможуть лише одиниці.
Кот, оптическая иллюзия
Потрібно знайти кота за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: Bright Side, unsplash.com

Розгадування оптичних ілюзій та головоломок допомагає тренувати мозок і покращувати свою кмітливість. Таким чином можна добре натренувати свою уважність та спостережливість.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише люди з "орлиним зором" вгадають тварину за 4 секунди: надзвичайно складна загадка

Наступна оптична ілюзія підкориться не кожному, адже потрібно буде знайти кота, який дуже майстерно заховався у гардеробі, пише jagranjosh. Цей котик володіє справжнім талантом, адже заховатися у нього вийшло дуже добре.

відео дня

Доведеться добре постаратися, щоб зрозуміти, де ж розташована схованка хвостатого. При цьому багато різних деталей постійно відволікатиме вашу увагу.

Спробуйте сконцентруватися на завданні, не відволікатися ні на що інше і знайти домашню тварину максимально швидко. Час на виконання цього завдання обмежений – потрібно встигнути розгадати загадку всього за 7 секунд. Чи готові ви перевірити себе та свою уважність?

Щоб не заплутатися у багатьох деталях цієї картинки, можете скористатися таким методом: уявно поділити малюнок на частини і розглядати окремо кожну з них по черзі. Так вдасться не розпорошувати свою увагу та концентруватися на меншій кількості деталей в певний момент часу.

Оптические иллюзии
Потрібно знайти кота за 7 секунд/ Bright Side

А коли розгадаєте свою загадку, можете за бажанням запропонувати її своїм рідним і друзям – раптом вони теж захочуть перевірити свою уважність та спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Кіт заховався на нижній полиці шафи/ Bright Side

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти помилку на картинці за 8 секунд. Ця запаморочлива загадка може завести в ступор кого завгодно, адже непросто буде помітити, де ж саме заховалася помилка.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти тварину на малюнку за 8 секунд. Лише найтерпеливішим та найуважнішим вдасться помітити, яка саме тварина була захована на картинці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти