StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого чудовий зір: потрібно за 12 секунд знайти магніт

2 липня 2024, 05:55
602
Спробуйте розгадати веселу головоломку - серед собак, які бавляться на галявині, загубився магніт, який нам і потрібно буде швидко відшукати.
Головне
Знайдіть магніт за 12 секунд / Jagranjosh

Коли потрібно трохи перезавантажитися, можна розгадувати головоломки. Веселі оптичні ілюзії допоможуть розслабитися та відволіктися від повсякденних справ. Цього разу нам потрібно розгадати ребус, де серед собак доведеться шукати загублений магніт.

Головоломка від Jagranjosh змусить як замислитися, так і повеселитися. На перший погляд, собаки просто бавляться на галявині в парку і складно помітити магніт. Проте він там справді є, треба просто уважніше дивитися.

На картинці - собаки, які граються між собою. На галявині різні предмети, а неподалік від собак можна побачити навіть білку та мишку. Наше завдання - знайти магніт.

відео дня

Дається лише 12 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете магніт / Jagranjosh

Не вдалося знайти магніт? Ловіть підказку: подивіться в лівий кут, де далматинець. Магніт поруч із ним. Правильна відповідь обведена червоним кружечком.

Разгадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете магніт / Jagranjosh

Спробуйте порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба знайти черепаху за 8 секунд. Черепаха сховалася в абсолютно несподіваному місці.

Також вашій увазі пропонуємо ребус для тих, у кого зір яструба. На помаранчевій картинці потрібно буде відшукати морську зірку. Вона дуже добре захована серед крабів.

А ще в нас є ребус для тих, у кого зір орла. Серед чотирьох котів, які дивляться на незвичайне небо, потрібно знайти шматочок піци. На розгадку дається цілих 12 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти