StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перевірте себе: експерт назвав 6 ознак того, що вас недолюблюють

16 січня 2024, 04:30
Іноді буває важко зрозуміти натяк на те, що ви комусь не подобаєтеся, але один експерт поділився "психологічними ознаками того, що хтось таємно вас недолюблює".
Перевірте себе: експерт назвав 6 ознак того, що вас недолюблюють
6 ознак того, що вас недолюблюють - як зрозуміти, що людина любить / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

У дорослому віці може бути важко встановити справжні стосунки, оскільки часто ви сумніваєтеся, чи справді ви подобаєтеся іншим людям. Щоб допомогти вам краще зрозуміти це, блогер поділився способами, як зрозуміти, що ви комусь таємно не подобаєтесь.

Джош Фрейзер Янг з Крайстчерча, Нова Зеландія, @joshfraseryoung у своєму Tik-Tok поділився деякими "психологічними ознаками того, що хтось таємно вас недолюблює", попередивши людей "бути обережними" з переглядом відео, оскільки воно може змінити їхнє сприйняття поточних відносин, пише Dailymail.

"Знання цих ознак відкриє вам очі на те, як люди насправді ставляться до вас", - пояснив він, додавши, що багато хто не замислювався над тим, що їхні приятелі виставляють на показ перед тим, як це зробити.

відео дня

Вони применшують ваші досягнення

За словами ТікТокера, перше, на що слід звернути увагу, - це коли людина применшує ваші досягнення.

Він навів приклад, коли друг каже вам: "Пробігти милю за сім хвилин - це не так вже й добре. Я знаю хлопця, який може пробігти її за шість хвилин". Джош пояснив: "Люди, які вас не люблять, легко схильні до заздрощів, особливо коли у вас щось виходить краще, ніж у них.

Тому знайте, що коли хтось із ваших близьких проявляє ознаки заздрості, в глибині душі вони насправді хочуть, щоб ви зазнали невдачі".

Вони ніколи не простягають руку допомоги першими

Далі, за словами Джоша, вони "ніколи не простягають руку допомоги", і ви завжди будете посилати їм повідомлення, не отримуючи багато чого натомість.

Він порадив: "Правда в тому, що якщо хтось захоче зв'язатися з вами, він це зробить. Люди сидять на своїх телефонах 24/7, тому якщо вони ніколи не зв'язуються з вами або не докладають зусиль, щоб відповісти, існує велика ймовірність того, що ви їм не подобаєтеся", - вказує він.

Вони добрі до всіх, окрім вас

Наступне твердження може здатися очевидним, але воно може бути більш тонким, ніж ви думаєте.

Це те, що "вони здаються трохи милими з усіма, але не з вами" - чи то компліменти іншим, але ніколи вам, чи то запрошення інших на заходи, а вас залишають поза увагою.

Джош навів приклад, коли хтось сказав: "У що ти взагалі одягнений, брате? Хотів би я, щоб ти був більш стильним, як Бен". Він додав: "Ви повинні чесно визнати, що те, як люди поводяться з вами, є тим, як вони до вас ставляться.

Вони намагаються затьмарити вас

TikToker стверджує, що ще одна тривожна ознака - це коли вас завжди намагаються затьмарити і перетворюють все на змагання.

Джош сказав: "Ти отримав п'ятірку на психологічному тесті, а я отримав п'ятірку з плюсом. Люди, які вас не люблять, часто заздрять вам, бо не можуть терпіти, коли у вас справи йдуть краще, ніж у них. Тому, коли хтось із близьких проявляє ознаки заздрості і намагається конкурувати з вами, знайте, що це замаскований таємний ворог", - вказує він.

Дивіться відео про те, як зрозуміти, що вас недолюблюють:

Вони швидко вказують на ваші недоліки

Так само, за словами Джоша, вони швидко вказують на ваші недоліки або невпевненість у собі.

Наприклад, кажуть, що ваше волосся виглядає жирним, або запитують, чи приймали ви душ, особливо перед групою.

Він каже: "Люди, які вас не люблять, не можуть витримати, коли ви перебуваєте в центрі уваги, тому вони роблять це, щоб принизити вас перед іншими".

Вони часто неправильно інтерпретують вас

Нарешті, вони часто неправильно інтерпретують те, що ви говорите, і перетворюють позитив на негатив.

Джош навів приклад, коли ви робите комплімент їхньому вбранню, вони можуть відповісти щось на кшталт: "Що ви маєте на увазі під гарним вбранням? Я ношу це щодня". Він додає: "Оскільки люди, які вас не люблять, негативно сприймають вас, вони часто інтерпретують те, що ви говорите, негативно, тому, коли вони сприймають вашу похвалу як витончену образу чи зневагу, знайте, що вони стали вашими таємними ворогами".

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти