StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 14 березня: до чого призведе одруження у цей день

13 березня 2024, 19:15
У другій половині дня ймовірність конфліктних ситуацій зростає.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото Instagram (shotsdr), freepik

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 14 березня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

14 березня - Місяць, що зростає. З 7:49 - 5-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Вплив Місяця на людину 14 березня

Сьогодні можуть виникнути спокуси, можливо, ви зіткнетеся з вибором між добром і злом, і при цьому спокуса може бути на боці негативу. У другій половині дня ймовірність конфліктних ситуацій зростає, настрій може погіршитися. У будь-якому разі намагайтеся зберігати спокій, уникати конфліктів і не реагувати на провокації.

відео дня

Вплив Місяця 14 березня у сферах життя

Бізнес і гроші: Ваші зусилля щодо поліпшення діяльності підприємства швидко окупляться і принесуть велике благополуччя. Сьогодні сприятливо займатися спокійною роботою: обробкою інформації, роботою з документами й архівами. Починати нові справи і підписувати договори сьогодні не рекомендується, краще відкласти це на більш вдалий час.

Перегляньте поточний стан справ - помилки ще можна виправити, але сьогодні останній шанс у цьому місячному циклі. Фінансово цей день не є активним. Ваші начальники, партнери та клієнти, найімовірніше, зосереджені на своїх проблемах і не готові вникати у ваші. Перенесіть ухвалення важливих рішень на інший день, наприклад, сьогодні не варто розглядати звільнення. Перша половина дня сприятлива для торгівлі, але все ж краще відкласти вирішення фінансових питань. Можливі затримки з фінансовими надходженнями, тому ймовірно, що ви не отримаєте очікуваних сум.

Здоров'я: Якщо ви помічаєте перші ознаки нездужання або хвороби, зверніть на них увагу і почніть лікування, щоб уникнути ускладнень.

Сьогодні будуть корисні водні процедури, як-от сауна, лазня або ванна з морською сіллю, щоб відновити сили і зняти негативну енергію. Проведіть час на свіжому повітрі або просто насолоджуйтеся музикою на самоті.

Стрижка волосся: Сьогодні гарний час для відвідування перукаря, стрижка сприятиме зміцненню здоров'я волосся, з огляду на фазу Місяця, який зараз зростає.

Стосункиі шлюб: Цей день не рекомендується для укладення шлюбу або заручин. В іншому разі, сімейне життя може бути наповнене конфліктами, відсутністю гармонії і труднощами в спілкуванні.

Порада на 14 березня за місячним календарем

Сьогодні не рекомендується проводити групові заходи, оскільки негативна енергія може спровокувати конфлікти і зіткнення. Проявіть дбайливе ставлення до природи, утримайтеся від зриву квітів або вирубки дерев.

Сон на 14 березня за місячним календарем

У вашому сні можуть з'явитися образи ваших батьків. Це може бути натяком на те, щоб ви проаналізували проблеми, які ви успадкували, і почали їх вирішувати. Якщо уві сні виникає небезпека, це може бути попередженням про необхідність бути особливо пильним.

Джерело

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти