StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 30 грудня 2023: критичний день для людей із слабкою психікою

29 грудня 2023, 19:08оновлено 30 грудня 2023, 09:18
Вибачте кривдників і попросіть вибачення у скривджених в цей день.
Місячний календар на 30 грудня
Місячний календар на 30 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (taosskivalley, _ _ _ _ verena)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 30 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

30 грудня - спадний Місяць. З 19:30 - 19-й день місячного циклу. Місяць у Леві.

Можливо, вам буде цікаво: Церковне свято 30 грудня: чому на Анісії Солунської не можна їсти їжу з сіллю.

відео дня

Вплив Місяця на людину 30 грудня

Часто достатньо всього лише одного необережного слова або погляду, щоб опинитися в центрі конфлікту. Тому, щоб зберегти рівновагу, будьте уважні до утримання стану спокою. Подивіться назад, згадайте, з ким ви були несправедливі, і хто заподіяв вам біль. Вибачте кривдників і попросіть вибачення у скривджених. Саме таким чином можна виправити помилки минулого, які спотворюють наше сьогодення і створюють проблеми.

Вплив Місяця 30 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Що стосується бізнесу і грошей, сьогодні рекомендується відкласти серйозні справи і не укладати нові договори. Обговорюйте поточні питання, але залиште переговори про нововведення на інший день. Будьте обережні з фінансовими питаннями, уникайте позик і повернення боргів через ризик шахрайства.

Здоров'я: Здоров'я сьогодні особливо важливо. Для тих, хто має травмовану психіку, вважається, що цей день критичний. Остерігайтеся отруєнь і стежте за харчуванням.

Стрижка волосся: Сьогоднішня стрижка волосся сприятлива для слабких, тьмяних і тонких волосся, допомагаючи зробити їх більш міцними і гущі. Крім того, вона може стати приводом для нових знайомств і дружби.

Стосунки та шлюб: У стосунках не піддавайтеся провокаціям і уникайте провокувати інших. Не фокусуйтеся на роз'ясненні стосунків, щоб не заплутатися ще більше. Пам'ятайте, що ваша поведінка впливає на те, як з вами поводяться. Краще мінімізувати контакти і не відповідати на телефонні дзвінки без необхідності. Щодо шлюбу, вважається, що цей день невдалий як для вступу в шлюб, так і для його розірвання.

Сон в ніч з 29 на 30 грудня

Що стосується снів, вони можуть бути страшними в цю добу, але варто пам'ятати, що вони не збудуться.

Порада на 30 грудня за місячним календарем

Потрібно бути гранично обережним в оточенні людей, що знаходяться в стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних або потужних медикаментів, оскільки вони здатні заподіяти шкоду не тільки емоційно, а й фізично.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти