StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 29 грудня 2023: Місяць попереджає про небезпеку для одного важливого органу

28 грудня 2023, 19:18
Перша половина місячного дня характеризується конфліктами, душевним розладом і раптовими ситуаціями.
Місячний календар на 29 грудня
Місячний календар на 29 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (mabu_photo, s_ysia)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 29 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

29 грудня - спадний місяць. З 16:47 - 18-й день місячного циклу. Місяць у Леві.

Вплив Місяця на людину 29 грудня

Енергетика місячної доби робить людину пасивною, що цілком природно після активного попереднього дня. Існує небезпека піддатися чужому впливу і почати наслідувати комусь. Уникайте впливу інших людей і ілюзій, усталеного заклику нижчих інстинктів і темних думок. Важливо усвідомлювати, що більшість неприємних коментарів, сказаних на вашу адресу сьогодні, можуть містити правду. Замість образи задумайтеся, як можна виправити свої недоліки.

відео дня

Вплив Місяця 29 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Відкладіть важливі справи і переговори, оскільки цей день не є найкращим для серйозної роботи. Присвятіть час буденності або, залежно від обставин, відпочинку. Зверніть увагу на сфери, пов'язані з науковою роботою, творчістю та мистецтвом. Можна звернутися до начальства з приводу вирішення дрібних, нескладних питань. Також сприятливими будуть прості фінансові рішення.

Здоров'я: Уникайте пияцтва і куріння, корисно провести очищення кишечника і голодування. Перенесіть хірургічні втручання, якщо вони були заплановані. Зверніть увагу на стан нирок. Рекомендується проведення очищення шкіри, масаж, омолодження і відвідування лазень з парою. Вставайте раніше, а лягайте спати пізніше – сьогодні краще спати менше. У раціоні харчування рекомендується включати горіхи і рослинні олії, обмежуючи вживання м'яса.

Стрижка волосся: Стрижка в цей день допоможе зміцнити вашу харизму, додасть сили і здоров'я. Крім того, форма зачіски збережеться довше, оскільки Місяць убуває, що означає повільний ріст волосся. Якщо вирішите змінити колір волосся, виберіть той, який був у вас в найуспішніший період життя.

Стосунки та шлюб: Перша половина місячного дня характеризується конфліктами, душевним розладом і раптовими ситуаціями. Всі негативні моменти з'являються, здається, самі по собі, без видимих причин. Через непорозуміння і егоїзм можливі труднощі в роботі і особистому житті, неадекватна самооцінка, конфлікти з колегами, партнерами і близькими. День не підходить для укладення шлюбу, також краще утриматися від інтимних стосунків.

Сон в ніч з 28 на 29 грудня

День вимагає розсудливості, здорового глузду, обережності і обачності. Робота з ароматами не рекомендується, тому уникайте вдихання ароматів, вибору парфумів та використання парфумів та дезодорантів.

Порада на 29 грудня за місячним календарем

Сон може підказати шляхи до зцілення від хвороби.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти