StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 20 до 26 листопада: Водолію - вечірка з партнером, Скорпіону - звинувачення

19 листопада 2023, 15:24
Овни можуть зіткнутися з сильним розчаруванням, пов'язаним з неможливістю реалізувати свої уявлення про життя з партнером.
Любовний гороскоп на тиждень 20-26ноября
Любовний гороскоп на тиждень 20 - 26ноября / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive, Explore Mode)

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 20 до 26 листопада?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Протягом тижня віра може бути випробувана, особливо якщо мова йде про віру в любов. Криза може настати, коли Марс, вступить в протиборство з суворим Сатурном. Ви можете зіткнутися з сильним розчаруванням, пов'язаним з неможливістю реалізувати свої найвищі уявлення про життєвий шлях в поточній життєвій ситуації з партнером. Якщо ви повністю блокуєте любов, тому що не вірите, що у вас щось вийде, то зрозумієте, що на шляху стоїте тільки ви самі. Чи готові ви рухатися?

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

В основі будь-яких ментальних блоків, які ви можете мати щодо інтимного життя, лежать глибоке коріння, але вони не є непереборними. У п'ятницю Марс заходить у ваш 8-й будинок трансформації, що, ймовірно, стимулює бажання отримати психосексуальне задоволення з людиною, якій ви довіряєте. Проблема виникає, коли Марс швидко стикається з Сатурном у суботу. Здається, це з'єднання миттєво зводить стіни між вами та здатністю протистояти серйозним тривогам. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то ви або партнер можете різко втратити настрій в спальні. Одинокі? Ви потенційно боїтеся навіть подумати про те, щоб знову відкрити себе. Просто нагадуйте собі, що ці проблеми тимчасові.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Ви можете зосередитись на питаннях стосунків, незалежно від того, самотні ви чи у партнерстві. Проблема, однак, полягає в тому, що прагнення до злиття буде настільки сильним, що це може коштувати кар'єрного зростання. Якщо ви не перебуваєте в шлюбі, то можете взагалі упустити можливість отримати роботу через те, що занадто зайняті гонитвою за любов'ю. В іншому випадку, якщо ви перебуваєте у стосунках, можливо, ви відчуєте, що партнер не підтримує досягнення професійної мети, яка вимагає великої віддачі. Вам може здатися, що з боку партнера це абсолютно егоїстичний крок, і якщо це так, то ви, швидше за все, будете говорити про це досить різко.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Фізичне та духовне самовдосконалення в даний час знаходиться у вашому домі це може призвести до того, що ви вирішите на деякий час відмовитися від сексу або фізичних зв'язків, щоб повернути собі бажаний погляд на сердечні справи. Якщо ви перебуваєте у стосунках, це може стати можливістю відродити бажання, цілеспрямовано відмовившись від них на деякий час. В даний час не маєте зв'язку? Подумайте про те, щоб більше зосередитися на внутрішньому, емоційному зростанні та відволіктися від фізичних бажань. Короткочасний тайм-аут допоможе відновити рівновагу.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Це може бути тиждень сексуального невдоволення, тому будьте готові до цього! У п'ятницю Марс увійде у ваш сектор романтичних стосунків. Зазвичай це підсилює інтимні бажання і сприяє більш активним діям в спальні. Якщо ви самотні, це також зазвичай віщує, що ви зможете задовольнити свої бажання, знайшовши іншу людину для побачення. Все це в кінцевому підсумку може стати для вас реальністю, але тільки не на цьому тижні!

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

У п'ятницю увага може бути прикута до сімейних справ і домашніх турбот, що залишить мало часу для любові. У цей день вимогливий Марс увійде в 4-й будинок будинку і сім'ї, що послужить поштовхом до різкої перебудови вашої енергетики. Якщо між вами і другою половинкою були якісь складнощі, то ви можете почати більше сперечатися, особливо з приводу родичів, сімейних проблем або житлової ситуації. Якщо ви самотні, то, можливо, вас настільки відволікають домашні обов'язки, що на романтику просто не залишається сил. Тримайтеся! Це не триватиме вічно.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Висловлення своєї правди може покращити любовне життя, але цього тижня ви можете відчути себе стриманим. Ви можете побоюватися, що, якщо скажете те, що у вас на душі, це призведе лише до огризання і марним суперечок. Це справедливо незалежно від того, на якому етапі знаходяться ваші стосунки. В результаті ви можете прикусити язик і взагалі нічого не сказати. Таке придушення свого серця тільки зашкодить вам в кінцевому підсумку - говоріть те, що вам потрібно сказати! Одинокі? Сусід або хтось із вашого оточення може зробити пропозицію, яку ви тут же відкинете. Вам просто не подобається ця людина.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Як би ви не старалися, цього тижня ви не відчуваєте любові. Сатурн міцно закріпився у вашому секторі романтичних стосунків, і це, безсумнівно, призведе до життя кармічних уроків у цій галузі. Хоча це і може дати цінні уроки, але, швидше за все, засмутить нинішню любовну ситуацію. Це пов'язано з тим, що в суботу Марс утворює квадратуру з Сатурном, вимагаючи від вас розібратися в причинах будь-яких перешкод. Можливо, ви станете звинувачувати нинішнього або минулого коханого в своїх романтичних розчаруваннях. Можливо, настав час взяти на себе особисту відповідальність і зайнятися самоаналізом. Усвідомте, коли настав час для жорсткої любові - зокрема, для жорсткої любові до себе.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Після, здавалося б, нескінченного сну, ваша енергія ось-ось повернеться, і ви зможете з новим ентузіазмом взятися за здійснення задуманого. У п'ятницю Марс увійде у ваш знак, що дозволить просунутися вперед у будь-яких діях, які ви давно хотіли зробити. Якщо у вас є людина, яка подобалася, але ви соромилися зробити крок назустріч, то зараз все зміниться. Якщо ж у вас є нинішній партнер, то, можливо, доведеться зіткнутися з перешкодою. Ви можете опинитися в глухому куті у вирішенні сімейного питання. Швидше за все, ви будете наполягати на своєму, але це може привести лише до розчарування.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Ваша енергія може висихати швидше, ніж зазвичай. Можливо, настав час переглянути те, на що ви витрачаєте свої сили. У п'ятницю напористий Марс увійде у ваш відлюдний 12-й будинок, що призведе до затишшя в енергійності. Зараз не найкращий час для нових романтичних стосунків - якщо ви не впевнені, що не хочете деякий час вступати у фізичні стосунки. Якщо ви з цим згодні, то це може стати прекрасною можливістю пізнати один одного за межами спальні. Якщо ви вже перебуваєте у відносинах, то, можливо, якийсь час вам буде не до фізичної близькості з партнером. Натомість відновіть свій духовний зв'язок.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Можливо, останнім часом ви були настільки зосереджені на кар'єрних досягненнях, що ваше соціальне життя, в тому числі і любовна, страждала. Якщо це так, то на цьому тижні ситуація може змінитися. У п'ятницю Марс заходить у 11-й соціальний дім, стимулюючи можливість відвідувати вечірки, парні вечори та веселі тусовки з вашим нинішнім коханим, якщо ви співпрацюєте. Якщо ви самотні, то можете прийняти спонтанне рішення найняти свату або повідомити всьому світу в соціальних мережах, що готові до шлюбу!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Протягом усього тижня романтичні рішення будуть знаходитися під космічним мікроскопом. Ви можете витратити час на роздуми про те, чи вибір любові та партнерства призвів до підвищення чи зниження рівня вашого життя. Людина, з якою ви хочете вступити у стосунки, напевно матиме значний вплив на якість життя, включаючи репутацію та статус. Якщо ви зараз перебуваєте в ситуації, яка змушує вас відчувати, що ви поставили ці речі під загрозу, подумайте про те, щоб відступити і перебудуватися. Якщо ви самотні, то, можливо, зараз трохи боїтеся шукати кохання. Зрештою, ви не хочете ризикувати, руйнуючи своє чудове життя.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти