StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 18 жовтня 2023: бізнес піде в гору, але в стосунках чекайте на зраду

17 жовтня 2023, 12:09
523
У цей день сновидіння про подорожі сприймаються як позитивний знак.
Місячний календар 18 жовтня
Місячний календар 18 жовтня / Главред, фото скріншот YouTube (Astrology Notes), flickr (Sylvia Sassen)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 18 жовтня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

18 жовтня - зростаючий Місяць. До 11:56 ночі - 5-й день місячного циклу. Місяць у Стрільці.

Вплив місяця на людину 18 жовтня

18 жовтня - активний день, один з ключових моментів в місячному циклі. Він сприятливий для реалізації ваших планів, за умови, що ви налаштовані рішуче і на успіх. П'ятий день Місяця підходить для істотних змін в різних сферах, але не шляхом дослідження нових можливостей, а шляхом удосконалення і зміцнення існуючого. Нововведення корисні, якщо ви ретельно опрацювали всі аспекти і впевнені, що вони принесуть процвітання.

відео дня

Вплив Місяця 18 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: Ваші зусилля, спрямовані на покращення бізнесу, будуть виправдані в дуже короткі терміни і принесуть значні результати. День підходить для роботи з інформацією, документами та архівами. Не рекомендується починати нові справи або укладати угоди, краще відкласти такі починання на більш сприятливий час.

Здоров'я: Важливо сьогодні підтримувати баланс в харчуванні, уникати переїдання і голод. Обмежте споживання продуктів тваринного походження і трав'яних відварів. Захворювання, які проявляються в цей день, слід сприймати всерйоз, інакше наслідки можуть бути серйозними. Зверніть увагу на нездужання і приступіть до лікування негайно.

Стрижка волосся: Якщо у вас є потреба в стрижці волосся, то день цілком підходить для цього, оскільки згідно з місячною фазою, волосся буде рости швидше.

Стосунки та шлюб: Ви можете вільно висловлювати свої емоції і почуття, і це буде цілком доречно, вас правильно зрозуміють. Крім того, друга половина місячного дня ідеально підходить для романтичних побачень. Однак, незважаючи на всі переваги цього дня, не рекомендується укладати шлюб. Існує ймовірність нестабільності та невірності у стосунках, і це може зробити ваше сімейне життя менш гармонійним.

Сон в ніч з 17 на 18 жовтня

Зверніть увагу на сновидіння протягом цього дня, оскільки вони можуть містити цікаву інформацію. Особливо корисно, якщо вам сниться сцена плачу, це може вказувати на процес очищення організму і його відновлення. Якщо ваші сновидіння пов'язані з подорожами або рухом, це зазвичай сприймається як позитивний знак. Однак, якщо ваші сни містять неприємні елементи, це може служити сигналом про необхідність приділити увагу своєму здоров'ю.

Порада на 18 жовтня за місячним календарем

Це день можна вважати перевіркою ваших переконань. Захищайте свої принципи, і вам це вдасться з відзнакою. Якщо вам доведеться відстоювати честь і гідність когось іншого, не потрібно сумніватися, бо істина на вашому боці.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти