StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Китайський гороскоп на сьогодні 17 жовтня 2023: Дракону - звинувачення, Мавпі - популярність

16 жовтня 2023, 11:13оновлено 17 жовтня 2023, 11:12
Кабану зірки завтра пропонують зайнятися волонтерством або громадською діяльністю.
Китайський гороскоп на завтра
Китайський гороскоп на завтра / Колаж Главред, скріншот YouTube (Be Inspired, TED-Ed)

Китайський гороскоп - це дивовижна система, яка проникає в таємниці людської долі, грунтуючись на стародавніх китайських вченнях і мудрості, що налічують тисячі років. На відміну від західної астрології, китайський гороскоп спирається на цикли, пов'язані з роками та тваринами. Що готує китайський гороскоп на 17 жовтня розповідаємо нижче.

Китайський гороскоп на сьогодні - Щур

Існує енергія, що сприяє потужним і довготривалим змінам. Якщо ви будете робити вигляд, що нічого не відбувається, то, швидше за все, зіткнетеся з проблемами, які здадуться вам непідвладними. Зробіть все можливе, щоб виправити ситуацію і наблизитися до тих, кого любите. Ваше коло друзів і близьких має найбільше значення.

Можливо, вам буде цікаво: Китайський гороскоп на завтра 18 жовтня 2023: Щуру - неприємності, Тигру - гроші в борг.

відео дня

Китайський гороскоп на сьогодні - Бик

Ви можете бути дуже вимогливими до близьких або колег. Можливі сварки, якщо не відчуваєте, що вас чують або, що ще гірше, сприймають всерйоз. Будьте чесними. Ви займаєте центральне місце і хвалитесь собою? Ви талановиті і заможні. Люди, яким це важливо, вже знають про це.

Китайський гороскоп на сьогодні - Тигр

Відчуття миру і гармонії в житті дуже важливо. Насолоджуватися красою та ділитися нею - це подарунок, який ви можете подарувати іншим. Знайдіть більше часу для того, що ви найбільше цінуєте. Перш ніж зважитися на будь-які дії, переконайтеся, що інші люди поділяють вашу чесність і наміри.

Китайський гороскоп на сьогодні - Кролик

Музика і духовні практики можуть істотно змінити ваше ставлення до проблем і сприйняття світу. Виховуйте в собі мудрі звички, такі як стримування гніву, терпіння і відмова від осуду інших. Робіть те, що вважаєте за потрібне, не прив'язуючись до результатів. Розслабтеся завтра тим, що найбільше зігріває ваше серце.

Китайський гороскоп на сьогодні - Дракон

Ви можете відчувати себе дуже похмуро, і вас можуть звинуватити в надмірному драматизмі. Уникайте зобов'язань, інакше ви можете порушити обіцянки. Зверніться до хороших друзів, які дадуть вам слушну пораду. Існує небезпека здійснення покупок, особливо в кредит. Уникайте схильності балувати себе, не рахуючись з витратами.

Китайський гороскоп на сьогодні - Змія

У цей день потрібно вийти за межі себе. Співчуття до страждань інших людей, включно з тваринами, допоможе зробити мудрий вибір. Усамітніться в тиші, щоб подумати про те, що ви можете зробити. Це потужний час для того, щоб слідувати своєму серцю. Щоб досягти найбільшої ефективності, Поділіться своїми намірами.

Китайський гороскоп на сьогодні - Кінь

Завтрашній день вдалий для любові. Стресові реалії легше сприймаються, якщо підносити їх в невимушеній і обнадійливій манері. Скажіть комусь особливому, як він вам важливий. Якщо є можливість, заплануйте на цей вечір або на найближчий час хорошу їжу і веселощі з друзями або родиною.

Китайський гороскоп на сьогодні - Коза

Дотримуйтесь поклику свого серця. Зв'яжіться завтра з надійним другом. Якщо є сили, попрацюйте на свіжому повітрі, щоб насолодитися світлом і повітрям. Це ідеальний час для того, щоб побалувати себе любов'ю до краси. Покращуйте зовнішній вигляд свого будинку чи офісу за допомогою квітів.

Китайський гороскоп на сьогодні - Мавпа

Гарний настрій і особиста харизма завтра відкривають двері і завойовують друзів. Це прекрасний час для активного відпочинку і зустрічей з друзями або родичами, якщо це можливо. Очікуйте, що будете блищати своїм виграшним поєднанням життєрадісної особистості і загальної компетентності. Це вдалий час для того, щоб просити про те, що потрібно.

Китайський гороскоп на сьогодні - Півень

Ваша харизма завтра дуже сильна. Ви будете почувати себе впевненіше, якщо будете доглянутими. Постарайтеся зробити свій зовнішній вигляд більш чітким. Виберіть "одяг влади", який виражає ваші уподобання. Завтра може активізуватися схильність до пошуку задоволень. Не піддавайтеся спокусі порушити правила.

Китайський гороскоп на сьогодні - Собака

Ви можете поєднати особисту скромність з більшою силою перед проблемами. Якщо ви зіштовхнулися з сімейними проблемами, то, можливо, вас мучить почуття тривоги. Один з прийомів - стежити за своїм диханням. Практикуйте повільні, глибокі вдихи протягом дня.

Китайський гороскоп на сьогодні - Кабан

Це щасливий день для вас! Це ідеальний час для невеликої сімейної вечірки, якщо це можливо, або для участі у громадській діяльності як волонтер. Нехай звичайні обов'язки почекають, а цей день стане днем веселощів, ігор і приємного проведення часу на свіжому повітрі. Завтрашній вечір може подарувати Довготривалі щасливі спогади.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти