StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише розумник із гострим зором знайде цифри: захоплива оптична ілюзія

11 жовтня 2023, 23:58
345
Не всім під силу розв'язати оптичну ілюзію із цифрами, які приховані у зображенні, однак є люди, які мають талант у цьому.
Лише розумник із гострим зором знайде цифри: захоплива оптична ілюзія
Оптична ілюзія, яку важко розгадати / колаж: Главред, фото: pexels.com

Оптичні ілюзії - це вид контрастної чутливості, тобто можливість розрізняти певний об’єкт і фон за ним. Оптичні загадки допомагають дослідити не лише стан зору людини, а й її зорове сприйняття з точки психології.

Ця оптична ілюзія, якою поділилось видання LADbible є перевіркою на чутливість очей, яка вимірює рівень контрасту, необхідний для виявлення об’єкта, в нашому випадку чисел, на зображенні.

Цей спектр, в якому заховався набір цифр, покаже, як кожна людина сприймає оптичні ілюзії по-своєму. На зображенні - чорно-біле коло із прикованими цифрами, однак не всі можуть побачити повне число.

відео дня

Багато людей бачать відразу такі варіанти чисел, як 45283, 4528, 5288, а дехто відразу бачить число два. Така різноманітна реакція людей на цю оптичну ілюзію показує різний стан зору та можливі проблеми з ним.

Однак лише декілька людей можуть побачити правильну відповідь із таким набором цифр - 3452839.

Лише розумник із гострим зором знайде цифри: захоплива оптична ілюзія
Оптична ілюзія, яку не всі можуть розгадати / фото: twitter/benonwine

Нагадаємо, що раніше розповідали про головоломку, в якій лише найуважніші знайдуть козу в горах за 12 секунд. Тварина замаскувалася дуже добре, і помітити її буде складно. Тільки люди з гнучким мисленням зможуть це зробити.

Оптична ілюзія покаже, наскільки ви впевнені в собі. Ця дивна картина може здатися простою оптичною ілюзією, але насправді це тест особистості, де можна дізантись наскільки ви впевнені в собі.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти