StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як дізнатися розмір каблучки - найпростіші методи

28 червня 2024, 10:29
193
Не всі дівчата зізнаються хлопцю, який у них розмір пальця і це стає проблемою при виборі каблучки. Однак визначити розмір каблучки можна навіть за картинкою.
Кольцо
Як дізнатися розмір каблучки на палець дівчині / Колаж: Главред, фото: flickr

Підібрати каблучку на освідчення чи подарунок коханій людині - задача не з простих. Особливо складно не прогадати з розміром - щоб обручка налізла і не злітала. А як дізнатися розмір каблучки на палець дівчині розповіли професіонали. У відеоблозі KVITEN поділились ефективними лайфхаками, як дізнатися розмір каблучки без зайвих клопотів та хвилювань.

Як дізнатися розмір пальця для каблучки

Найпростіший спосіб визначити розмір пальця - це виміряти окружність пальця і отриманий результат поділити на 3.14. Наприклад, окружність у вас 53 мм. Якщо поділити її на вказане число, вийде 16.8.

Як дізнатися розмір каблучки по каблучці

Ще один простий варіант - виміряти діаметр на вже наявному перстні. Цей метод якраз можна віднести до тих, як дізнатися розмір каблучки непомітно. Якщо ви, наприклад, хочете здивувати дівчину приємним подарунком, то візьміть її каблучку та виміряйте внутрішній діаметр. Він відповідає розміру пальця. Тобто, якщо у вас вийшло 16 мм - це 16 розмір.

відео дня

Як визначити розмір каблучки за картинкою

Оскільки питання вимірювання стоїть досить гостро, чимало ювелірних магазинів створили спеціальні зображення із каблучками, по яких також можна визначити розмір каблучки. Для цього методу знову необхідно мати перстень, який людина вже носить або стрічку, якою ви обміряли її палець. Прикладіть їх до кожної намальованої каблучки, поки не виясните, яка ідеально вписується в діаметр.

Розмер кольца
Як визначити розмір каблучки по картинці / Скрін з сайту Дека

Як дізнатися розмір кільця - додаток онлайн

Технології вийшли на новий рівень і тепер розмір каблучки можна визначити навіть через застосунок. Для того, щоб його знайти, достатньо ввести у пошуку Google Play або App Store "Розмір каблучки дізнатися". І смартфон запропонує вам кишенькові довідники для визначення розміру каблучки, які забезпечать точні результати лише кількома дотиками.

Як дізнатися розмір каблучки - найпростіші методи
Додаток для визначення розміру каблучки / Скрін App Store

Як дізнатися розмір пальця для каблучки чоловіка

Визначення розміру пальця у чоловіків не відрізняється від жінок. Окрім вище перелічених варіантів можна скористатися методом нитки. Її потрібно щільно обернути навколо пальця, відзначити кордон накладення, а потім виміряти довжину отриманого відрізка.

Що таке KVITEN?

KVITEN - YouTube-канал української компанії з продажу срібних прикрас. На ньому публікують огляди на прикраси та корисні лайфхаки.

Інші новини про прикраси:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти