StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зрозуміти, що кіт любить вас більше, ніж інших: 7 головних ознак

9 вересня 2024, 03:00оновлено 9 вересня, 22:46
8852
Відомо, що одні коти люблять притискатися до господарів, інші воліють проводити час на самоті і дратуються, коли ви зазіхаєте на їхній простір.
Як зрозуміти, що кіт любить вас більше, ніж інших: 7 головних ознак
Як зрозуміти, що кіт вас любить / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У котів є свої особливі способи виявляти любов до господарів, але ці ознаки можна легко пропустити, якщо не знати, на що звертати увагу. Про це пише Mirror.

Як зрозуміти, що кіт вас любить

У відеоролику в TikTok Animal Studios пояснює деякі ознаки, які легко не помітити, але які "доводять, що ваш кіт любить вас більше за все на світі".

відео дня

Вам також може бути цікаво: Як швидко вивести блохи у кота і собаки: 5 варіантів і 1 помилка, яка може вбити тварину.

"Вони ставляться до вас так, ніби ви кіт. Коли коти не відчувають загрози з боку інших котів, вони виявляють прихильність, тручись об них, сплячи поруч і перебуваючи в їхній присутності", - йдеться у ролику.

Отже, якщо ваш кіт треться своїм тілом об ваше, це "вірна ознака того, що ваш кіт прийняв вас у свою соціальну групу".

У відео додається: "Вони слідують за вами в кімнату. Якщо кіт ходить за вами, це означає, що він хоче бути поруч з вами".

Якщо кіт заходить до вашої спальні, коли ви спите, ви можете бути спокійні, знаючи, що він не тільки любить вас, але й довіряє вам.

"Деякі коти відчувають загрозу від розміру людини. Як наслідок, вони можуть відчувати себе в більшій безпеці поруч з людиною, коли лежать на ліжку, ніж коли ходять", - зазначають експерти.

Також у відео розповідається про ознаку, яку знає більшість власників котів: "Вони повільно кліпають очима. Щасливі коти, як правило, моргають повільно і м'яко. Люди можуть імітувати цей жест і спілкуватися зі своїми котами".

Що стосується інших ознак, Animal Studios стверджує, що вам пощастило, якщо ваш кіт розминає лапи, як кошеня, оскільки це те, що вони роблять, коли хочуть, щоб у їхньої матері виділилося молоко.

У відео також додають, що не менш важливим є правильне нявкання.

"Нявкання - це спосіб спілкування котів з людьми. Це дуже ефективний спосіб натискати на кнопки, смикати за струни наших сердець і змушувати нас робити те, що вони хочуть, чи то давати їм ласощі, чи то приділяти увагу", - наголошують експерти.

Ознаки того, що кіт вас любить - відео:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Як зрозуміти, що кіт любить вас більше, ніж інших: 7 головних ознак
Як прибрати шерсть домашніх тварин / Інфографіка: Главред

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти