StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як очистити мікрохвильовку за 5 хвилин: дуже легкий і робочий спосіб

26 листопада 2023, 05:30оновлено 26 листопада 2023, 18:29
8288
Завдяки простому "фокусу" з губкою і миючим засобом ви дізнаєтеся, як легко і швидко очистити мікрохвильову піч, щоб вона заблищала, майже як нова.
Мікрохвильова піч
Як відмити мікрохвильовку від сильних забруднень і старого жиру / Скріншот YouTube

Багатьом господиням добре відомо, що мікрохвильова піч дуже швидко забруднюється. Якщо її вчасно не помити, жир може серйозно прилипнути, і відмивати її буде вже складно. У таких випадках виникає питання, чим краще почистити мікрохвильовку в домашніх умовах, і який потрібен засіб. Ми розповімо про простий варіант вирішення проблеми.

Для початку потрібно відкрити мікрохвильову піч і вийняти звідти прозору тарілку. Посуд вам тимчасово не знадобиться, помити його ви можете у раковині з миючим засобом або в посудомийній машині.

Після цього беремо губку, капаємо на неї миючим засобом, стискаємо її руками, щоб з'явилася піна, і кладемо спінену губку до мікрохвильовки. Закриваємо дверцята і запускаємо піч на 30 секунд на мінімальній потужності. Довго губку в печі тримати не можна, інакше вона там розплавиться. Тому тридцять-сорок секунд стане оптимальнішим часом.

відео дня

За 30 секунд відкриваємо дверцята і бачимо, що жир розмок, він вже став дуже легко відтиратися. За декілька хвилин ви можете легко відмити старі жирові відкладення, які раніше завдавали великих незручностей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти