StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як ловити щуку влітку: полювання на справжній трофей

5 липня 2024, 15:09оновлено 5 липня, 16:52
94
Як відомо, щуку найкраще ловити взимку на жерлиці, або навесні, а то й восени на блешню.
Як ловити щуку влітку: полювання на справжній трофей
Ловля щуки влітку / колаж: Главред: фото УНІАН

Ловити щуку влітку треба вміти і не кожному це вдається, є певні правила і треба мати особливі знання, щоб спіймати зубасту в період року, коли буває дуже спекотно. Корисні поради з цієї теми дає рибалка Юрій на своєму YouTube-каналі "Риболовля з Юрієм Петрашем".

На каналі Юрій має 357 тисяч передплатників. Здебільшого чоловік розповідає про рибалку, про різні снасті та показує, як він займається рибалкою та показує різні лайфхаки.

Про канал "Риболовля з Юрієм Петрашем"

На каналі у Юрія Петраша більше 350 тисяч підписників. Здебільшого чоловік розповідає про риболовлю, про різні снасті та показує, як він займається риболовлею і показує різні рибальські лайфхаки.

"Найскладніші місяці для лову щуки - це липень і січень. Саме в ці два місяці, м'яко кажучи, щука ловиться не найкращим чином. Є величезний перелік місць, де таку рибу можна зловити, щоб знайти ту єдину, плямисту і зубасту, треба перепробувати багато локацій", - розповідає рибалка на своєму каналі.

Відповідаючи на запитання, як ловити щуку влітку в спеку, автор каналу наголошує, що цей хижак дуже погано переносить теплу погоду і зайву сонячність. Ця риба хижак і полює вона за іншими мешканцями водойми, які, своєю чергою, у спеку теж ховаються глибше, на дно.

Як зловити велику щуку влітку

Щоб риболовля була вдалою, треба вибрати оптимальне місце. Автор каналу Юрій завжди обирає місце на водоймі, щоб воно було недалеко від очерету. Юрій завжди ловить щуку з човна, тому він може вибрати собі оптимальний варіант для вибору локації. Щука полюбляє місця, де стоять косяки риби, як-от карась, чи плітка.

Як зазначає автор, влітку зловити велику щуку досить важко, тому що через тиск велика риба спливає глибше і не дуже хоче полювати за верховодкою, або іншими мешканцями озера.

На запитання, коли бере щука влітку, автор відповідає, що найсприятливішим місяцем для лову цього хижака в літній період є місяць серпень. У липні щука найменш активна і зловити її дуже складно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти