StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як кішка: гігантський щур піднявся на чоловіка в метро

28 березня 2023, 15:08
Молодий чоловік прокинувся лише тоді, коли гризун заліз йому на шию.
1680004671-1646.jpg
Щур подумав, що вона кішка. Фото Pixabay

У соціальній мережі TikTok з'явилося відео, яке викликало далеко не однозначну реакцію користувачів. Зокрема, в Нью-Йоркській підземці на відео потрапив цікавий інцидент.

Так, під час руху поїзда на сплячого пасажира стала дертися справжнісінький гігантський щур. При чому, сплячий пасажир помітив її далеко не відразу, а лише через деякий час, коли щур всівся йому на шию.

Втім, пасажир, який прокинувся від такого нахабства, не помер від жаху на місці, а досить млявими і повільними рухами спробував струсити знахабнілого гризуна. Людина, яка знімала на відео, тихенько регоче, спостерігаючи за цікавою картиною.

відео дня

Відео переглянули близько 3,4 мільйонів фоловерів, а також воно набрало понад 40 тисяч коментарів. В основному люди вказували на те, що реакція хлопця була не нормальною на таку ситуацію. "Це що, реакція? Моя реакція була сильнішою лише після одного перегляду цього відео", - написав один з користувачів. "Він занадто спокійний. У нього явно вдома живуть щури", - каже інший.

Третій користувач припустив, що ситуація, мабуть, занадто типова для Нью-Йорка. "Якби це сталося в якомусь іншому метро, це було б в новинах", - припустили користувачі.

Нагадаємо, раніше людство винайшло новий спосіб зі швидкісного очищення часнику. Виявилося, що якщо покласти часник в мікрохвильовку на кілька секунд, то часникові часточки будуть легко вискакувати з шкірки.

Раніше також стало відомо про те, як позбутися від мишей раз і назавжди і врятувати ваш город.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти