StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це буде дуже несподіваний і швидкий прорив": все йде до завершення війни - прогноз

3 серпня 2023, 16:43
За словами таролога Ірини Клевер, вже у серпні 2023 року ЗСУ повертатимуть окуповані території.
Війна в Україні, ЗСУ, прогноз для України
Прогноз для України / Колаж Главред, фото pixabay, Генштаб ЗСУ

Таролог Ірина Клевер розповіла про майбутню перемогу України і коли чекати прориву в контрнаступі ЗСУ.

"Ті удари, які є зараз в Криму, це тільки початок. У планах є і далі обстріл, але бомбами закидати ніхто не буде. Раніше були плани завершення війни, але вже їх немає. Всі плани розсипаються, а знаєте чому? Тому що Україна йде так, як їй потрібно. Ми йдемо туди, куди нам потрібно. Таємного плану (про завершення війни - ред.) вже немає. "Вежі перевернуті" - це означає, що все було, але вже не існує. Тобто, ми зараз робимо своє майбутнє своїми руками. Ми не йдемо за планом", - заявила таролог, пише Главред.

Хто така Ірина Клевер

Ірина Клевер - таролог і рунолог. Часто робить розклади на картах таро на майбутнє України та світу, йдеться на сайті таролога.

відео дня

Коли буде перемога у війні

"Я дивилася, що буде 3 події, 2 з них вже сталося. Коли ми побачимо сварку глав світових держав - це буде остання подія. Коли ми побачимо, що вони (високі глави держав - ред.) посварилися, це буде сигналом перемоги. Ми побачимо Сонце. Вже зараз почався початок великого кінця. Коли у них почнеться "гризня", буде наш вихід і наша черга святкувати", - заявила таролог Ірина Клевер.

За її словами, вже у серпні 2023 року ЗСУ повертатимуть території.

"У серпні повертатимуть території. Там, де неможливо було пройти або проїхати, тепер можна пройти. Там були заміновані поля, через які неможливо було наступати. Буде розмінування. Відбуватися все буде швидко і зненацька. Це буде дуже несподіваний швидкий прорив. Буде звільнення окупованої території. Люди там звикли, що вони в окупації. Звільнення буде. Для орієнтиру", - сказала вона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти