StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чи давати візи росіянам: українська журналістка в Парижі показала, чому не потрібно

17 серпня 2022, 12:45оновлено 17 серпня 2022, 16:15
Росіяни ніколи не відмовляться від ідеї власної переваги і будуть тиражувати її всюди.
Євросоюз, Росія
В Україні мріють про скасування віз для росіян / pixabay

Українська журналістка Міріам Драгіна в черговий раз підтвердила, що можливе рішення Євросоюзу про скасування віз для росіян, стало б надзвичайно правильним кроком.

На своїй сторінці в Facebook, вона опублікувала фото кортежу мікроавтобусів, на одному з яких красувався символ війни і вбивства мирних українців, фашистський символ "Z".

"Чи давати візи росіянам? Ну чому ні? За кордон їдуть лише 20 відсотків. Найбільш ліберальні. Вони ж не будуть нести "русский мир" в Європу, вони ж їдуть витрачати гроші", - іронізує вона з приводу фашистського кортежу з Росії.

відео дня

Вона натякає, що росіянам все ж потрібно закрити двері до ЄС, так як свій горезвісний "русский мир", а за фактом вбивства і війни з мирним населенням, вони будуть пропагувати скрізь, де б не з'явилися.

"Фото зробила тільки що", - написала вона, перебуваючи в Парижі.

Європа закривається для росіян

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Польщі скоро приймуть рішення про припинення видачі віз громадянам Росії. Про це заявив заступник Міністра закордонних справ Польщі Петро Вавжик, повідомляє visegrad24

Таким чином, країна приєдналася до Фінляндії, Естонії, Латвії та Данії, які намагаються ввести загальноєвропейську заборону на видачу туристичних віз для росіян.

Крім того, російська співачка Любов Успенська, яка більшість часу проводить за кордоном, підтримала скасування європейських віз для росіян. На думку зірки, що живе за кордоном, життя в інших країнах набагато складніше, ніж в Росії, а відпочинок завжди виходить занадто дорогим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти