StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим відмити застарілу іржу з унітазу: легкий, але дуже ефективний спосіб

30 серпня 2024, 09:30оновлено 31 серпня, 05:41
27122
Якщо ви не знаєте, чим прибрати іржу з унітазу, спробуйте застосувати на практиці спосіб, у якому вам знадобиться старий добрий оцет і паперові рушники.
Туалет
Як позбутися жовтих плям на унітазі без дорогих хімічних засобів / Скріншот YouTube

Добре відомо, що якщо у водопроводі вода низької якості, в унітазі будуть утворюватися іржаві патьоки. Наліт твердне і його стає дуже складно відмити, допомагає не кожен засіб. Тому виникає питання, як позбутися коричневого нальоту в унітазі. Ми розповімо про один із популярних способів.

Авторка YouTube-каналу Советы для дома розповіла, як позбутися іржавих патьоків на стінках унітазу, і який засіб має допомготи найкраще.

Сподобався матеріал? Ось, що ще вас може зацікавити: як усунути засмічення у ванній від волосся: хитрість, про яку багато хто не знає

Як прибрати стару іржу з унітазу

Розбираємося, який засіб використовувати

Щоб зрозуміти, який засіб стане в пригоді для видалення іржі в унітазі, потрібно пальцями помацати смуги. Якщо вони гладкі, знадобиться перетворювач іржі. Відчуваєте пальцями наліт - це плями від жорсткої води і потрібно використовувати оцет.

Нагріваємо в мисці оцет

Для початку потрібно налити приблизно 150 мл оцту в залізну миску і підігріти на плиті. Після того, як оцет розігрітий, можна переходити до наступного кроку.

Знадобляться паперові рушники

Беремо паперові рушники, змочуємо їх у гарячому оцті, і щільно приліплюємо на вапняний наліт. Залишаємо так на годину, щоб оцет максимально взаємодіяв з нальотом. Якщо наліт старий, потрібно залишити на декілька годин і перевіряти, як відходить наліт.

Змиваємо воду в унітазі

Після того, як усе зроблено, змиваємо воду в унітазі. Зайві розводи після очищення прибираються губкою. Унітаз має стати повністю чистим.

Дивіться відео, як простим способом відмити унітаз від іржавого нальоту:

Советы для дома

Советы для дома - український YouTube-канал, тематика якого - показати глядачам, як проводити швидке та ефективне прибирання і готувати засоби для прибирання своїми руками. У каналу 474 тисячі підписників, зазначено в описі каналу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти