StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп з 11 до 17 березня: Стрільцю - цікаве знайомство, Терезам - жертви

9 березня 2024, 21:13
Любовний інтерес може створити дива з упевненістю в собі Водолія цього тижня, піднісши його найнезвичнішим чином.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося у світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати на кожен зі знаків зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 11 до 17 березня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На певний час ви можете стати особистістю, що "уникає", у коханні. Можливо, вам просто потрібно відпочити від романтичної драми або відчути, що ви настільки захопилися кимось іншим, що втратили почуття власної гідності. Цей час, коли ви живите свою душу і даруєте собі найрадикальніше самолюбство і співчуття, можливо, необхідний для вашого благополуччя в довгостроковій перспективі. Нічого страшного, якщо ви почуваєтеся трохи виснаженим через побачення або складнощі у стосунках. Цей тайм-аут не обов'язково має бути пов'язаний з уникненням. Це може бути просто такий необхідний перепочинок. Коли ви знову будете готові любити, ви дізнаєтеся про це.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цього тижня межі між дружбою і романтикою можуть стати для вас трохи розмитими. У понеділок, коли Венера увійде у ваш соціальний 11-й дім у ніжному знаку Риб, ви можете почати відчувати більш ніжний і сентиментальний зв'язок з людиною, яку раніше вважали виключно другом. Ця людина також може почати ідеалізувати вас у більш романтичному ключі. Будьте обережні: незважаючи на те, що ці мінливі стосунки можуть бути прекрасними, вони можуть стати і брудними. Багато що залежить від того, чи самотні ви обидва і чи є у вас можливість перерости цей платонічний зв'язок у щось більш романтичне. Ви сподіваєтеся.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Романтичний скандал, що триває, може загрожувати вашій репутації. Не виключено, що хтось почне пліткувати про ваше особисте життя в дуже публічній формі, або через соціальні мережі, або під час особистої зустрічі з людьми, які мають над вами певну владу. Незалежно від того, правдиві історії, що розповідаються, чи ні, вони, найімовірніше, глибоко особисті. Якщо хтось публічно розповість про них, це, зрозуміло, буде прикро! Інший варіант - хтось зі знайомих почне поширювати про вас та іншу людину чутки, які зовсім не відповідають дійсності. Можливо, вам буде важко не звертати на це уваги і не йти на поводу. На щастя, буря пліток має швидко минути.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Хтось може бути тут, щоб відкрити вам очі на мерехтливі можливості в коханні. Ця людина, чи то закоханість, чи то ваш нинішній партнер, може надихнути вас побачити найкращі якості інших людей, якщо ви подивитеся на них не тільки з фізичного боку. У результаті, якщо ви самотні, ви можете виявити, що вас тягне до когось, хто не відповідає вашому типовому списку, просто тому, що він по-справжньому гарний всередині. У такому разі вам обов'язково потрібно вивчити цей зв'язок - у нього є всі шанси перерости в щось чарівне. Уже перебуваєте в парі? Можливо, ви і ваш коханий готові вирушити у відпустку мрії разом. У будь-якому разі, ваш тиждень буде прекрасним.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня можливий еротичний досвід, який дасть змогу втілити в життя одну з ваших найпотаємніших фантазій. У понеділок Венера входить у ваш 8-й дім інтенсивності, тому ви можете виявити, що вас тягне поділитися з коханою людиною однією зі своїх найпотаємніших фантазій - навіть якщо це вважається злегка табуйованим. Коли ви відчуєте себе досить безпечно, щоб бути вразливими і досліджувати потенціал, як фізичний, так і емоційний, ви зможете в кінцевому підсумку поглибити ваш любовний зв'язок. Якщо ви самотні, у вас може виникнути спокуса швидко відкритися привабливому незнайомцю, тому що ви жадаєте дуже значущого зв'язку. Будьте обережні. Переконайтеся, що ця людина заслуговує на довіру.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цього тижня кохання - найсолодша річ, і ви маєте намір насолоджуватися кожною краплею романтичних скарбів, які трапляються вам на шляху! У понеділок Венера входить у ваш сектор партнерських відносин. Унаслідок цього ви можете очікувати більше гармонії й любовних флюїдів між вами і вашою другою половинкою або любовним інтересом. Це дійсно один із найромантичніших періодів для вас, тож для тих, хто вже зустрічається з кимось особливим, можливо, на горизонті вже маячать заручини або шлюб! Ви самотні? У вас є шанс зустріти людину, з якою у вас миттєво виникне духовний зв'язок. Цей доленосний зв'язок може практично звалити вас із ніг - як чудово!

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Вам може здатися, що ви йдете на крайні жертви в ім'я любові. Навіть якщо ви робите це з відкритим серцем, це може стати для вас досить виснажливим. Вам може здатися, що ви забули, як говорити "ні" своєму коханому або партнеру. Ви можете робити всю роботу по дому або брати на себе додаткові обов'язки, щоб полегшити життя своєму коханому. Рано чи пізно це виведе вас із рівноваги, тому намагайтеся не перенапружуватися. Зокрема, якщо ви самотні, ви можете зі шкіри геть лізти, щоб переконати когось, що ви незамінні. Це не змусить їх закохатися у вас - ба більше, це може призвести до того, що вас почнуть використовувати. Обережно!

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Кохання витає в повітрі! У понеділок Венера входить у ваш 5-й дім романтики, тож найближчими тижнями ви будете в прекрасному становищі, щоб повною мірою насолодитися всіма задоволеннями життя і кохання. Для самотніх Скорпіонів це один із найсприятливіших циклів, коли йдеться про те, щоб запалити справжнє кохання. Ви можете зустріти людину, яку, як вам здається, ви знали в минулому житті. Духовний зв'язок може бути настільки сильним, що ви будете майже впевнені в тому, що все так і має бути. Якщо ви перебуваєте у стосунках, можливо, ви і ваш коханий готові до розширення сім'ї - або просто хочете частіше проводити вечори побачень.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Романтика і комфорт цього тижня йдуть пліч-о-пліч. У понеділок Венера переходить у ваш сектор домашнього господарства, створюючи затишну романтичну енергію. Якщо ви самотні, родич або сусід по кімнаті може захотіти познайомити вас із кимось новим. Можливо, ви перебуваєте в нових стосунках - це чудовий час, щоб познайомити коханого зі своїм кланом. Якщо ви вже міцно перебуваєте в парі, але ще не з'їхалися, то чому б не побудувати плани? Звити гніздечко з коханим - це життєво важливо. Ви можете зміцнити свій любовний зв'язок, навіть не виходячи з дому. Можливо, ви з коханим просто не проти повалятися на дивані! Поважайте це бажання.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Думки про кохання можуть почати поглинати вас. Цілком імовірно, що ви станете частіше мріяти про ту особливу людину, яка не виходить у вас із голови. Це може бути реальний партнер, але може бути і людина, якою ви недавно захопилися. Якщо ви самотні, то, можливо, у вас на думці кохання в тому сенсі, що ви набагато частіше думаєте про те, чого, на вашу думку, бракує у вашому особистому житті на цей момент. Чудовим способом спрямувати всю цю романтичну розумову енергію в потрібне русло стане запис у щоденнику про своє любовне життя. Натхнення може зійти на сентиментальну прозу або навіть любовну поему!

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Любовний інтерес може створити дива з вашою впевненістю в собі цього тижня, піднісши вас найнезвичайнішим чином. У понеділок Венера входить у ваш 2-й дім самооцінки, що принесе вам більше впевненості у справах сердечних. Якщо у вашому житті є партнер, то ви зможете відчути, наскільки ви обидва варті зусиль один одного. Зокрема, вони можуть наочно продемонструвати, як цінують вас як особистість. Якщо ви самотні, то можете приділити час тактиці любові до себе, щоб зміцнити свою здатність отримувати любов, а також готовність до стосунків.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Тепер ви - небесний фаворит, коли йдеться про благословення в коханні. У понеділок Венера увійде в знак Риб і наділить вас цією особливою прихильністю, а також дивовижним магнетизмом - не кажучи вже про додаткову красу. Венера у вашому знаку легко приверне до вас увагу оточення. Вам не доведеться вдаватися до крайніх заходів, щоб зав'язати квітучі стосунки, якщо у вашому житті з'явився хтось новий. Якщо ви зовсім самотні, то Венера в цьому знаку - гарний показник того, що ви привернете до себе безліч шанувальників. Ваша друга половинка, якщо ви перебуваєте у стосунках, може змусити вас почуватися більш обожнюваною, ніж будь-коли раніше. Насолоджуйтесь блаженством!

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти