StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 6 до 12 листопада: Тельцю - істерика партнера, Козерогу - спокуса до зради

5 листопада 2023, 15:13оновлено 12 листопада 2023, 12:13
Скорпіонам потрібно бути обережними, адже неадекватна поведінка їхнього партнера цього тижня може шокувати.
Любовний гороскоп на тиждень 6-12 листопада
Любовний гороскоп на тиждень 6-12 листопада / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Be Inspired)

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 6 жовтня до 12 листопада?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Що важливіше - бути правим або бути закоханим? Це питання ви можете задати собі, коли в середу планета кохання Венера увійде у ваш сектор партнерських стосунків. Можливо, ви усвідомлюєте, що через своє прагнення боротися за перемогу, ви створюєте у стосунках більше проблем, ніж потрібно. Якщо це так, то перебування Венери в 7-му будинку послужить прекрасним нагадуванням про те, що гармонія, витонченість і співпраця йдуть набагато далі, коли мова йде про розвиток любові. Іншими словами, на мед можна зловити більше бджіл. Але ви ж і так це знали, правда ж? Залишилося тільки втілити це в життя.

Можливо, вам буде цікаво: Місячний день 6 листопада 2023: енергетика Місяця обіцяє нещасний шлюб та втрату грошей.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цього тижня ви можете відчути більше гармонії, якщо ви зовсім самотні або нещодавно почали зустрічатися з кимось. У понеділок Венера у вашому секторі романтики зробить приголомшливий зв'язок з Плутоном у 9-му будинку переконань. Це послужить потужним нагадуванням про те, що в питаннях любові найкраще слідувати правилу: "Будь правдивий сам з собою". На жаль, якщо у вас стосунки, це може розгойдати човен. У суботу Марс у вашому секторі партнерства буде протистояти Урану у вашому знаку. Партнер може влаштувати істерику, тому що ви намагаєтеся бути собою! Зберігайте спокій, ця буря пройде.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Важко буде залишатися байдужим до сердечних справ, яким би стриманим ви не були в минулому. У середу космічна красуня Венера увійде у ваш сектор справжньої любові. До її від'їзду 4 грудня ви будете відчувати додаткове натхнення, щоб відкрити своє серце, особливо, коли мова йде про нові знайомства. У вас є всі шанси знайти романтичне задоволення, адже той, кого ви зустрінете, повинен щиро захотіти дізнатися вас краще, і це не може не радувати. Якщо ж ви вже перебуваєте у стосунках, то ви і ваш коханий практично зобов'язані насолоджуватися поточними радощами життя разом.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Можливо, на цьому тижні ви не зможете контролювати своє особисте життя, але, на щастя, зможете знайти притулок вдома. Більш того, хтось із членів вашої родини може навіть допомогти розібратися в романтичному хаосі, в якому ви, швидше за все, опинитеся. Якщо ви самотні, то цілком можливо, що зробите крок назустріч комусь зі свого кола спілкування і згодом пошкодуєте про це. Не краще йдуть справи і в стосунках - ви можете вийти з себе через розбіжності з приводу дитини або спільного друга. У будь-якому випадку спробуйте звернутися до своєї сім'ї, кровної або рідної. Вони допоможуть вирішити всі любовні негаразди.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні ваші думки можуть бути зайняті не стільки потенційними недоліками, скільки чудовими можливостями у сфері стосунків. У середу Венера входить у ваш сектор спілкування, заохочуючи більше думати про партнерство. Якщо ви вже перебуваєте в парі, то, швидше за все, ви і ваш коханий задумаєтеся про те, як далеко потрібно зайти, щоб досягти гармонії у стосунках. Насправді, можливо, ви вже там! Самотні? Зараз саме час скласти список якостей, яким повинен володіти партнер. Потім напишіть, які якості ви можете запропонувати своєму партнерові. Це має стати цінною вправою.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На початку тижня ви отримуєте чудову підтримку для того, щоб зберегти реальність з нинішнім або потенційним партнером. Ви можете поглибити свою любовну справу, поділившись вразливими місцями і знаючи, що ваше серце в безпеці в руках коханого. У понеділок Венера у вашому знаку зробить чудовий тригон до енергійного Плутона, який зараз розташований у вашому секторі. Любов - це не милі і яскраві речі, і ви не зацікавлені в поверхневих і безглуздих відносинах з ким би то не було. Якщо ви самотні, то від вас буде виходити атмосфера, що розташовує до ділової активності! Швидше за все, ви привернете увагу того, хто справді готовий до глибоких стосунків.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Коли мова йде про підтримку стосунків і загальний позитивний потенціал, ви стаєте зіркою космічного шоу. У середу Венера переходить в знак Терезів, вона може проявити всі свої кращі планетні якості. Сприйнятливість, привабливість, витонченість, гармонія і щире партнерство - всі ці якості притаманні вам і в звичайний день, але зараз, коли Венера благословляє ваш знак, все найкраще ніби працює на стероїдах. Як результат, динаміка стосунків та збалансовані зв'язки можуть стати вашим головним пріоритетом. Це сприятливо позначиться на особистому житті, незалежно від того, в яких стосунках ви перебували останнім часом.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні вам буде важко розібратися в сердечних справах. Якщо у вас стосунки, то, на жаль, все може зіпсуватися. Якщо ви самотні, то можете заблукати в романтичних фантазіях. У середу Венера переходить у відлюдний 12-й будинок, вносячи енергію таємниці, приватності та, можливо, нереальних очікувань у всі аспекти любовного життя. Як наслідок, це не найкращий час для самотніх Скорпіонів, щоб знайти нове кохання. Навіть якщо у вас вже є постійна пара, поведінка партнера в суботу може шокувати. Більш того, будь-який його вчинок може привести вас в лють.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Починаючи з цього тижня, ключ до щасливішого любовного життя можна знайти у сфері спілкування. У середу Венера переходить в сектор дружби і до свого виходу 4 грудня буде висвітлювати цю сферу життя красою, гармонією і романтикою. Якщо ви самотні, то цілком можливо, що хтось із друзів познайомить вас з наступною великою любов'ю. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то, можливо, вам буде приємніше, ніж зазвичай, зустрічатися зі своїм коханим. У будь-якому випадку, в особистому житті може збутися мрія. Ваші перспективи чудові.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Цього тижня особисте життя не буде стабільним і передбачуваним, але принаймні воно не повинно бути нудним! Енергійний Марс буде протистояти Урану цієї суботи, і планета хаосу опиниться у вашому секторі романтичних стосунків. Марс і Уран разом можуть бути досить мінливими та імпульсивними, що може призвести до того, що ви швидко погодитесь на побачення з людиною, не замислюючись про те, чи дійсно вона підходить. Ви можете пошкодувати про свій вибір раніше, ніж думаєте - особливо якщо він запальний. Якщо ви перебуваєте в тривалому зв'язку, у вас може виникнути спокуса завести роман. І навпаки, ви та партнер можете прийняти спонтанне рішення народити дитину.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Всесвіт посміхається вашій любовній ситуації в даний момент. Ваша друга половинка може здивувати фінансовими новинами, які дуже порадують. Не виключено, що він вже давно розробляє план щодо покращення загальних фінансів за допомогою інвестицій або навіть дізнався, що скоро отримає спадщину. Не забудьте розумно розпорядитися отриманим багатством. Якщо ви не в парі, то романтичні перспективи значно зміняться, коли в середу Венера перейде в свій рідний знак - доброзичливі Терези. До наступного транзиту Венери, який відбудеться 4 грудня, вона буде проходити по вашому 9-му будинку експансії, спонукаючи відкрити своє серце і випробувати унікальні романтичні можливості.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні справи серцеві будуть протікати для гладко-більш того, вони повинні бути майже без зусиль. У понеділок, коли Венера проводить останні дні у вашому секторі партнерських стосунків, вона чудово взаємодіє з Плутоном, зміцнюючи поточний зв'язок або посилюючи бажання спілкуватися з кимось, хто справді вартий зусиль. Якщо ви самотні, то не складе труднощів вирішити, хто вартий, а хто ні вашого часу. Це добре! Якщо перебуваєте в партнерстві, то стосункки можуть вийти на новий рівень глибини і сенсу. У середу Венера переходить у ваш 8-й будинок, і романтична близькість може стати блаженнішою, ніж будь-коли.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти