StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень для Близнюків від Гордєєва: цей місяць стане справжнім випробуванням

25 листопада 2023, 18:00оновлено 26 листопада 2023, 13:34
Мольфар Максим Гордєєв розповів, що чекає на Близнюків стосунках та чому у них можуть бути серйозні проблеми з фінансами.
гороскоп, Близнецы, Максим Гордеев
Гороскоп на грудень 2023 для Близнюків / Колаж: Главред, фото: pixabay, скріншот з відео

Грудень буде дуже складним періодом для Близнюків. Представників цього знаку зодіаку чекають випробування у стосунках, кар'єрі та фінансових справах. Великий гороскоп на грудень для Близнюків дав відомий український мольфар Максим Гордєєв.

За його даними, у грудні 2023 року на Близнюків чекає цілий шквал емоцій. У цей період ви можете відчувати себе одинокими, якщо будете залишатись насамоті. Однак вам слід бути готовити до кардинальних змін в житті. Ці зміни можуть зачепити ваші стосунки та кар'єру.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Гороскоп на грудень для Овнів: місяць буде важкий фінансово та емоційно.

Кохання і сім'я

Перед Близнюками постає серйозний вибір, який може вплинути на подальше життя. Якщо ви не відчуваєте себе щасливою людиною у ваших стосунках, то вам слід розібратись і зрозуміти, чи хочете ви залишатися у таких стосунках.

Люди, які приносять у ваше життя купу негативу, просто висмоктують вашу життєву енергію. Поруч з такими людьми у вашому житті постійно може бути купа проблем. Емоційні гойдалки впливатимуть навіть на ваше здоров'я. Ідеальним партнером для вас буде той, чиє кохання ви будете відчувати на всі 100%. Саме з такою людиною ви будете щасливими.

Робота і гроші

Грудень буде дуже важким періодом у фінансових справах для Близнюків. Мольфар рекомендує економити гроші і не витрачати їх зайвий раз. Цього місяця можуть бути серйозні проблеми на роботі. Вас можуть підставити колеги, тому з ними слід бути обережними.

Якщо ви відчуваєте, що ваша робота не приносить вам задоволення і це не те місце, де вам хотілося б працювати, то вам слід замислитись про зміну місця роботи. Саме цей різкий крок у грудні 2023 року може у майбутньому змінити ваше життя в позитивну сторону. Якщо ви зараз не маєте роботи, то вам слід добряче подумати про те, чим саме вам хотілося б займатися насправді.

Максим Гордєєв каже, що грудень - не є кращим періодом для пошуку нової роботи.

Здоров'я

Цей місяць буде складним емоційно. На вас чекають емоційні гойдалки, які можуть призвести до проблем зі здоров'ям. Вам слід направити власну енергію в правильне русло, щоб контролювати емоції і не дати негативу повпливати на ваше самопочуття.

Мольфар переконаний, що чудовим варіантом буде зайняття активним видом спорту, медитації. Також вам слід звернути увагу на вітаміни у вашому організмі.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео з гороскопом на грудень 2023 для Овнів:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти