StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 31 липня - 6 серпня: Терезам - інтуїція, Овна - рішення

29 липня 2023, 17:15оновлено 29 липня 2023, 18:10
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 31 липня - 6 серпня
Гороскоп Таро на тиждень 31 липня - 6 серпня / колаж: Главред, фото6 pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 31 липня – 6 серпня карти Таро пророкують Різне. Когось чекає насолода творчістю, когось відстоювання себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Суд

Ви можете опинитися на порозі рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви вже деякий час стоїте на цьому перехресті, не знаючи, яким шляхом йти. Карта знає, що найкращий вибір походить від ідеального поєднання розуму та серця. Це вимагатиме від вас звернутися до свого минулого за фактичними уроками, які ви засвоїли, але ви також повинні зв'язатися зі своїм внутрішнім "я" і прислухатися до того, що ваша інтуїція намагається вам сказати.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Десятка жезлів

Вам здавалося, що ви звалили на свої плечі всю тяжкість світу? Картка визнає надзвичайно важкий тягар, який ви несли. Можливо, ви занадто багато взяли на себе, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер дуже важливо, щоб ви попросили про допомогу або скоротили те, що взяли на себе. Це може бути важкою пігулкою, тому що в грі є проблеми з гордістю і небажанням делегувати повноваження.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Паж кубків

Зберігайте відкрите серце та відкритість цього тижня! Карта закликає вас повернутися до того часу у вашому житті, коли ви були більш дитячими, більш безстрашними, більш ідеалістичними. Можливо, минулі чи останні обставини зробили вас більш цинічними та закритими, щоб захистити себе від болю.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Король жезлів

На цьому тижні ви можете отримати можливість, і карта визнає, що у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Ви ухилялися від керівних посад у минулому? Ви відчували себе пригніченими, беручи на себе більше обов'язків? Настав час твердо стояти в своїх силах і володіти своїми баченнями.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Десятка кубків

Цього тижня у вашому домашньому світі все розквітає трояндами! Це дуже позитивна карта, що означає підйом емоцій і успішні відносини. Можливо, ви проведете більше часу, ніж зазвичай, зі своєю сім'єю, або, можливо, ви побачите, як розквітають серцеві справи. Витратьте час, щоб озирнутися навколо і подякувати за всі благословення, які приходять до вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Паж мечів

Якщо ви чекали знаку, щоб почати реалізовувати свою ідею, то ось він! Карта вказує на те, що ви сповнені енергії та ентузіазму щодо нового проекту чи підприємства. Питання в тому, чи зможете ви підтримувати цей безмежний ентузіазм, коли почнете? Незалежно від того, який напрямок ви виберете в житті, завжди будуть перешкоди, які вам доведеться подолати, але не дозволяйте цьому стримувати вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Королева мечів

Приготуйтеся сидіти високо на троні на цьому тижні! Карта неймовірно прониклива, уособлює інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй відключати від шуму емоцій і сторонньої думки. Ви можете зіткнутися з рішенням зараз або найближчим часом, і ця карта служить нагадуванням про те, щоб покластися на свою логіку та вивчити всі факти, перш ніж діяти.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Верховна жриця

Це перш за все карта інтуїції. Цього тижня вас закликають попрацювати над своїми навичками сприйняття, щоб ви могли точно налаштувати свою здатність чути свій внутрішній голос і отримувати повідомлення від несвідомого.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Король кубків

Ваша тема на тиждень - успішне застосування сили, або, точніше, емоційної стійкості. Король кубків - людина прониклива, дуже емоційно врівноважена і контролююча. Отримання цієї картки є нагадуванням про те, що вам потрібно використовувати свою емоційну зрілість, оскільки ви маєте справу з кривим життєвим м'ячем, який нещодавно кинуло вам життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: весь світ

Ваше повідомлення на цей тиждень - про створення більшого балансу у вашому житті. Таро дає вам безліч можливостей для роздумів над цією темою, але карта світ, цілком можливо, є остаточним вираженням цієї потреби. Ця карта спонукає вас поглянути на кожну сферу вашого існування — емоційну, фізичну, психічну та духовну.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Туз мечів

Момент прориву настав! Туз мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні у вас більше ясності розуму. Може здатися, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допомагає вам прорватися крізь шум і дістатися до суті справи.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Паж пентаклей

Паж пентаклей уособлює ентузіазм до нових починань і нових підприємств. На цьому тижні вам пропонується якимось чином проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але не зробили перших кроків, щоб зрушити з мертвої точки? Ця карта хоче, щоб ви взяли ті творчі ідеї, з якими ви грали, і почали працювати над їх втіленням.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти