StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 30 жовтня - 5 листопада: Стрільцю - труднощі, Раку - помилки

28 жовтня 2023, 14:40
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 30 жовтня - 5 листопада
Гороскоп Таро на тиждень 30 жовтня - 5 листопада / колаж: Главред, фото: скріншот instagram firs_ph

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 30 жовтня – 5 листопада карти Таро пророкують різне. Комусь труднощі, а комусь веселощі і справжній відпочинок.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Це не означає фізичної смерті - скоріше, мова йде про перетворення себе і звільнення від того, що більше не служить нам. За що ви трималися і що вам потрібно відпустити? Завершення цієї глави вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого в майбутньому.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Король мечів

Ваш розум - ваш найбільший актив цього тижня! Можливо, вам доведеться прийняти важливе рішення або дослідити незвідану територію в певній області вашого життя. Король мечів закликає вас використовувати логіку та інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Трійка кубків

Нехай добрі часи підуть! Трійка кубків - це карта свята і дружби, тому на цьому тижні ви можете опинитися в "режимі вечірки" з найближчими вам людьми. Організуйте вечірку в місті з друзями. Влаштуйте звану вечерю для всієї родини.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Диявол

Межа між задоволенням і болем тонка, як бритва! Диявол представляє ваші звички, спокуси і пороки – все те, що активує вашу тіньову сторону і відводить вас від вашого істинного "я". Вас викликають, щоб перевірити, чи короткострокове задоволення не створює довгострокову проблему.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Колесо Фортуни

Колесо Фортуни нагадує вам цього тижня, що життя сповнене злетів і падінь. Якщо ви пережили важкий період у своєму житті, ця карта може сигналізувати про закінчення цього важкого періоду. Якщо ви переживаєте період процвітання, незабаром все може повернутися в норму.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Десятка жезлів

Чи було у вас відчуття, що ви звалили на свої плечі тягар світу? Десятка жезлів означає, що ви несете надзвичайно важкий тягар. Можливо, ви взяли на себе занадто багато, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер вам важливо попросити про допомогу або скоротити те, що ви взяли на себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Суд

Ви можете опинитися на порозі прийняття рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви деякий час були на цьому роздоріжжі, не знаючи, яким шляхом піти. Карта "Суд" знає, що кращий вибір — це ідеальне поєднання розуму і серця. Це вимагатиме від вас звернутися до свого минулого в пошуках уроків, які ви засвоїли.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Королева мечів

Будьте готові сидіти на своєму троні цього тижня! Королева мечів неймовірно прониклива, втілюючи інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй не звертати уваги на шум емоцій і сторонню думку.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Сила

Карта сили сигналізує про те, що у вас є внутрішня сила духу, необхідна для витонченого подолання важкої ситуації у вашому житті. Легко загубитися в таких емоціях, як гнів, смуток, страх чи сором, але цього тижня ви покликані піднятися над цим і зберігати спокій у цей важкий час.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Вежа

На цьому тижні вас можуть очікувати несподівані зміни. Зміни, які символізує вежа, раптові і непередбачені. Вашим першим інстинктом може бути відмова від цієї зміни, але запитайте себе, чому ви так чините опір.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Трійка монет

Трійка пентаклів підтверджує, що ви на правильному шляху! Ви зараз працюєте над чимось новим? Ця карта спонукає вас продовжувати йти вперед. Якою б грандіозною не була ця ідея, у вас є навички та можливості втілити її в життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Паж пентаклей

Паж пентаклей символізує ентузіазм з приводу нових починань. На цьому тижні вам пропонується якимось чином проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але не зробили перших кроків, щоб почати цю справу?

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти