StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на завтра 17 грудня 2023: Діві - купа романтики, Терезам - несподіваний подарунок

16 грудня 2023, 19:09
Зміна розкладу Рака в останню хвилину вимагатиме компромісу щодо планів відпусток.
Гороскоп на завтра 17 грудня 2023
Гороскоп на завтра 17 грудня 2023 / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive, Consciousness)

Кожен з нас прагне розгадати таємниці власного майбутнього, і багато хто вірить, що зірки можуть дарувати нам підказки і напрямок в цьому вічному прагненні. Читайте гороскоп на завтра, 17 грудня, щоб дізнатися, що вас чекає.

Гороскоп на завтра - Овен

З наближенням термінів закінчення року та зміною планів відпусток вам потрібні вказівки як в особистому, так і в професійному житті. Ви шукаєте героя, але всі дивляться на вас як на лідера. Замість того, щоб турбуватися про те, як показати себе у всій красі, зосередьтеся на тому, щоб донести до людей те, що ви знаєте.

Гороскоп на завтра - Телець

Неважливо, закінчуєте ви семестр в аспірантурі, пакуєте валізи для поїздки на відпочинок або відпрошуєтеся з роботи, щоб раніше потрапити на семінар з медитації в день сонцестояння, - майбутній день спрямований на розширення вашої свідомості. Можливо, ви будете здивовані, коли розповісте, чим займаєтеся на цьому тижні, - навіть ваш партнер або подруга! Прийміть свій подальший розвиток.

відео дня

Гороскоп на завтра - Близнюки

Інші можуть сприйняти перетворення з роздратуванням, але ви відчуваєте в собі сили. Навіть з огляду на те, що ваша правляча планета Меркурій зараз ретроградна, ви із задоволенням повертаєтеся назад і перевіряєте свою роботу. Перехід сонця на знак Козорога змусить вас почувати себе ще більш впевненими та обґрунтованими, оскільки ви звільните простір для того, що буде далі. Однак процес зцілення не є лінійним, і ви можете зіткнутися з деякими невдачами, коли Меркурій повернеться на знак Стрільця.

Гороскоп на завтра - Рак

Сезон Козорогів починається 21-го, і для вас ця частина року пов'язана з іншими людьми. Які розмови чекають в ваших найважливіших стосунках? Зміна вашого розкладу в останню хвилину вимагатиме від вас і вашого партнера знайти компроміс щодо планів відпусток. Спілкуватися стане складніше, коли Меркурій ретроградно повернеться в знак Стрільця, тому до цього часу викладіть все на стіл.

Гороскоп на завтра - Лев

Меркурій все ще ретроградний, і в цей святковий сезон все йде не так, як планувалося. Якщо ви зайняті пошуком роботи, маєте справу з проблемами зі здоров'ям або домашніми тваринами, або просто поховані під купами роботи, вам точно не до веселощів. Сонце переходить у знак Козорога, висвітлюючи те, що має бути пріоритетним. Потім, коли Меркурій повернеться на знак Стрільця, ви зможете трохи повеселитися.

Гороскоп на завтра - Діва

Сезон Козорогів стартує 21-го числа, а значить, починається найромантичніше і наповнене радістю пору року. З тих пір, як Меркурій став ретроградним 13-го, ви відчуваєте ностальгію, відновлюючи стосунки з колишніми коханими та повертаючись до підліткових пристрастей. Коли Меркурій зустрінеться із сонцем, ви проясните мету цих сентиментальних подорожей.

Гороскоп на завтра - Терези

Сонце переходить у знак Козорога і втягує вас у найбільш відокремлену та інтроспективну пору року. Проблеми, які назрівали вдома і в сім'ї протягом останніх кількох тижнів (або навіть років, якщо чесно), виходять на поверхню, і, коли ретроградний Меркурій зустрінеться з Сонцем, ви отримаєте деяку ясність, щоб нарешті знайти рішення. Несподіваний подарунок або додаткова зарплата допоможуть підсолодити угоду і полегшити поточні перехідні процеси.

Гороскоп на завтра - Скорпіон

Ласкаво просимо в сезон Козорога! Ви починаєте місяць, присвячений розвитку вашого оточення, близьких дружніх стосунків та спілкування. Зазвичай це одна з найбільш напружених пір року, і цього року вона нічим не відрізняється від інших, але завдяки ретроградному Меркурію переконайтеся, що ви готові до гнучкості планів. Пропущений зв'язок кілька тижнів тому повернеться з важливим повідомленням.

Гороскоп на завтра - Стрілець

Цього тижня настає зимове сонцестояння, а 21-го-сезон Козорога! Це час року, коли ви найбільше зосереджені на грошах, ресурсах та доходах. Які грошові цілі ви ставите перед собою на 2024 рік? Якщо ви ще не визначилися з ними, то сьогодні з'явиться ясність щодо ваших подальших дій. Опрацюйте план разом з партнером або фінансовим консультантом.

Гороскоп на завтра - Козоріг

Через ретроградний Меркурій у вашому знаку день почнеться нерівномірно, але неправильний напрямок може привести вас на кращий шлях. Потім нарешті настане ваш сезон! Протягом наступних кількох тижнів ви зможете зосередитися на своєму здоров'ї, красі та всьому, що пов'язано з вами! У ніч сонцестояння ви також можете виявити несподіваний романтичний зв'язок на святковій вечірці у друзів.

Гороскоп на завтра - Водолій

Ласкаво просимо в епоху сплячки! Сезон Козорогів починається, і для вас це завжди той час року, коли не хочеться нічого робити, окрім як згорнутися калачиком на дивані з гарною книгою і займатися роботою за лаштунками. Цього року деякі зміни вдома і в професійному житті змусять вас вийти зі свого кокона, і особливо Ви будете раді, що вибралися поспілкуватися.

Гороскоп на завтра - Риби

Ласкаво просимо на ще один дуже насичений і світський тиждень вашого року. Окрім звичайних святкових вечірок, ви також возз'єднаєтесь зі старими друзями та колегами, з якими зазвичай не спілкуєтесь. Сонце увійде в знак Козорога, і настане час року, коли ви повинні зосередитися на створенні своєї мережі і зміцненні своїх мрій. Хто допоможе вам досягти своїх цілей?

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти