StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на вересень 2024: одному знаку зодіаку казково пощастить із грошима

31 серпня 2024, 14:52
29405
У вересні Плутон може принести нові ідеї для заробітку, збільшення потоку клієнтів або фінансів, а також можливість партнерства.
Гороскоп, Анжела Перл
Лев - Гороскоп на вересень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астрологиня Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2024 року для Левів. У перший місяць осені на представників цього знака зодіаку очікує безліч змін і можливостей, пов'язаних із роботою, фінансами та особистими стосунками.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, з 2 вересня Плутон повертається в шостий дім, який відповідає за роботу і здоров'я. Очікуються зміни в бізнесі, такі як звільнення, найм нових співробітників або навіть зміна роботи. Можливо, ви отримаєте підвищення або очолите новий проєкт.

Також Плутон може принести нові ідеї для заробітку, збільшення потоку клієнтів або фінансів, а також можливість партнерства, яке принесе прибуток.

Левам варто замислитися над тим, щоб змінити свій спосіб життя - зайнятися спортом, змінити харчування або відмовитися від шкідливих звичок. Плутон може також вказувати на необхідність медичних обстежень або процедур.

"Це востаннє в житті Плутон сюди увійде з 2 вересня по 20 листопада. Більше ніколи в цьому житті він не повернеться в цей сектор роботи і здоров'я", - додала Перл.

Що принесе Левам молодик 3 вересня 2024

Молодик 3 вересня буде в секторі грошей.

Загалом, це буде грошовий місяць для представників цього знака зодіаку.

"Ви перейдете на інший фінансовий рівень або з'явиться якась інша фінансова реальність. Молодик принесе вам нове джерело доходу, або нову ідею, як заробляти, або пропозицію нової співпраці, роботи. Можливо, ви щось продасте на хорошу суму грошей, наприклад, квартиру, машину. Або це будуть цінні покупки, цінні вкладення", - свідчить гороскоп на місяць.

5 вересня Марс входить у знак Левів і принесе безліч можливостей і змін, пов'язаних із подорожами, освітою та розширенням горизонтів.

Марс керує дев'ятим домом, що може призвести до поїздок за кордон, нових знайомств з іноземцями та можливостей, пов'язаних з еміграцією.

Положення Марса у дванадцятому домі може сприяти самовдосконаленню й усамітненню, можливо, ви проведете час в ізольованих місцях для медитації або відпочинку.

Марс фокусуватиме енергію Левів на вивченні нових тем, можливо, пов'язаних з езотерикою або історією, що може призвести до глибоких внутрішніх змін.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Місячне затемнення 18 вересня - чого чекати Левам

Місячне затемнення 18 вересня матиме значний вплив на Левів, особливо у фінансовій сфері. Воно відбудеться у восьмому домі, який відповідає за гроші, загальні фінанси і ресурси.

На вас чекають зміни в тому, як ви заробляєте і керуєте своїми фінансами. Це може бути пов'язано з новими джерелами доходу або змінами в наявних фінансових потоках.

Затемнення може відкрити якісь таємниці ваших партнерів.

Можливо, у Львів з'явиться натхнення для творчих проєктів, які можуть принести фінансову вигоду.

23 вересня Сонце входить у третій дім гороскопа. Це сектор спілкування, комунікації та дороги. Ви можете кудись поїхати, полетіти або, навпаки, ви повертаєтеся додому.

24 вересня Венера входить у четвертий дім гороскопу і принесе в життя Левів свято.

"Вас запрошуватимуть на вечерю, на день народження, на весілля. Ви ходитимете в кафе з подругами, у кіно, на концерт, у театр або на побачення", - додала астрологиня.

Детальний гороскоп для Левів на вересень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти