StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на липень 2024 для Овнів: радість, важливе знайомство, хороші новини

25 червня 2024, 05:46оновлено 25 червня, 12:26
1059
1 липня Нептун розвертається в ретроградний рух майже до кінця року. Астрологиня розповіла, як це вплине на Овнів.
Гороскоп, Анжела Перл
Овен - Гороскоп на липень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: instagram.com/angelapearlastrology, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2024 року для Овнів.

Якщо ви пропустили Таро-прогноз на другий місяць літа для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на липень 2024: Овнам - гроші, Тельцям - свято, Близнюкам - зміни.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, на самому початку місяця Нептун розвертається в ретроградний рух і буде йти назад, у минуле.

"Буде відчуття, що ви хочете побути на самоті або виїхати далеко. Нептун буде ретроградним із 1 липня і до 7 грудня, майже до кінця року, у дванадцятому домі гороскопу - це дім завершення, закінчення. Можливо, у вас якийсь проєкт, який потребує завершення. І це триватиме до грудня місяця, а може до самого нового року. З'явиться потреба виїхати кудись, тому що дванадцятий дім - це сектор ізоляції далеких земель. Можливо, ви поїдете на цей час за кордон або працюватимете у дуже далеких місцях. Люди з минулого, про яких ви довго нічого не чули, знову з'являться у вашому житті", - свідчить гороскоп на місяць.

3 липня в нас Меркурій входить у п'ятий дім. Це планета подорожей, знайомств, комунікацій, а п'ятий дім - це сектор задоволення, радості, хобі та відпусток.

"Можливо, ви кудись поїдете вже 3 липня, або у вас буде зустріч із кимось, дівич-вечір, похід до театру, в ресторан, на концерт, тобто комунікація, яка викличе радісні емоції у вас", - розповіла Перл.

5 липня - молодик у четвертому домі гороскопа. Це сектор місця проживання вашої родини.

"Або ви переїжджаєте, або нова покупка для дому, або нова ідея, наприклад, ремонт зробити в будинку, або новий член сім'ї з'явиться. Це може бути навіть тварина. Також це можуть бути документи, реєстрація, прописка, дозвіл на місце проживання, новий паспорт або нове прізвище - все, що пов'язано з будинком", - розповіла астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

12 липня Венера принесе Овнам хороші новини. У гості можуть приїхати друзі.

"П'ятий дім відповідає у нас за любов, за закоханість, за такий цукерково-букетний період. Відбудеться романтична зустріч, якщо ви вільні, закоханість, на побачення вас можуть запросити. Або це може бути ще відвідування красивих місць, або якісь покупки для задоволення", - прогнозує астролог.

13 липня друзі можуть вас познайомити із впливовою людиною, яка має статус або популярність.

21 липня Марс - планета Овнів - входить у третій дім гороскопа.

"Марс у третьому домі ще дуже гарний для того, щоб проявити сміливість і заявити про себе, для того, щоб піти чогось навчатися або, навпаки, викладати, отримувати нові знання", - свідчить гороскоп на липень.

21 липня - повний Місяць у сектори кар'єри, статусу, ролі в соціумі. Повня принесе Овнам новину, підвищення на службі, завершення вже проєкту, отримання премії, призу. Не виключено, що це буде новий статус (шлюб, розлучення, народження дитини).

Докладний гороскоп для Овнів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти