StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2021 для Тельця: що допоможе представникам знака уникнути руйнування долі

31 липня 2021, 14:20
Телець стане одним із лузерів останнього місяця літа.
Астролог розповів, що в серпні чекає Тельця
Астролог Влад Росс передрік Тельцю складний серпень / Анастасія Олейникова для Главреда

Серпень 2021 року для Тельця стане невдалим періодом. Місяць обіцяє бути складним, і область імовірних проблем локалізується в сфері близьких відносин. Джерелом занепокоєння можуть стати члени сім'ї, кохані, близькі та друзі.

Але найгірше те, що ці події найбільш негативним чином можуть відбитися на справах самого Тельця, причому з тривалими наслідками. Втім, усунути ті самі руйнівні наслідки Тельцю буде цілком під силу.

Таким чином, непереборних перешкод для нього в цьому місяці не передбачається.

Тельцю буде важливо вчасно помічати джерело ймовірних проблем як щодо себе, так і стосовно близьких людей, і негайно вживати заходів для усунення цього джерела, а також обмеження негативного впливу.

У цьому місяці все найважливіше буде ховатися в деталях і нюансах, а тому вкрай важливим буде звертати увагу на різного роду дрібниці, тобто усувати проблеми на етапі їх уявної незначущості. Тільки так вдасться уникнути великої пожежі як у прямому сенсі слова, так і в переносному. Пожежонебезпека для Тельця буде дуже висока, а тому йому вкрай важливо перевіряти справність електроприладів, електропроводки, а також триматися подалі від вогню, електрики і остерігатися блискавок.

Серпень-2021 для Тельця стане місяцем активних дій практично в усіх сферах життя: і в особистому житті, і в області ділових інтересів. Потрібно мати на увазі, що діяти за планом, навіть якщо такий є, не вийде – намічений план постійно буде зриватися. Всі рішення будуть ухвалюватися спонтанно, і це нормально в цьому місяці. Рушійною силою буде не розум, а почуття.

Якщо говорити про взаємини з коханими або чоловіком, то можуть виникати ситуації сповідального характеру. Важко сказати, яке забарвлення можуть мати подібні інформаційні надбання Тельця, але в підсумку вони точно прояснять почуття. Милі сваряться – тільки тішаться. Очікувати таких ситуацій слід уже в середині серпня.

читайте такожПожежі, вал роботи і табу на відпустку: що обіцяє гороскоп від Влада Росса на серпень-2021

Що стосується сфери ділових інтересів, то тут в майбутній період місяця можливі позитивні зміни, які підуть за низкою дрібних хаотичних змін, що носитимуть характер перешкод і проколів. Добре, що проблеми не наваляться скопом, а будуть надходити дозовано. Це лише посприяє дисциплінованості Тельця. Навіть якщо він буде перебувати в стані нестійкої емоційної рівноваги, ця дисциплінованість допоможе йому поратися з проблемами в міру їх надходження.

Кожен новий успіх додасть представникам цього знака Зодіаку впевненості в своїх силах.

В кінцевому підсумку вся сукупність досягнень Тельця увінчається якщо не кар'єрним зростанням, то зміцненням позицій як у професійній сфері, так і в області руху фінансових потоків.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти