StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2023: що чекає на Близнюків в останній місяць літа

25 липня 2023, 03:21
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде серпень 2023 у представників знака зодіаку Близнюки.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп Близнюки - що принесе серпень в роботі, кохані та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Близнюків. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Овнам - новина, Тельцям - травми, Близнюкам - страх.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повні 1 серпня в дев'ятому будинку гороскопу. Це не найкращий час для вирішення юридичних справ і для того, щоб подавати документи до суду.

Близнюки можуть поїхати в місця, де ніколи не були. Ваші кордони розширяться. Це гарний час для духовного пізнання і для того, щоб відкрити для себе нове вчення.

16 серпня - молодик в третьому будинку гороскопу. Дружні стосунки будуть хорошими. Родичі повернуть борг або вийдуть на зв'язок. Можливо у ваше життя повернуться колишні кохані, відновляться зустрічі та стосунки.

Деякі Близнюки будуть обирати собі нову машину. Якщо ви збираєтеся почати вести блог, то спочатку підготуйте інформацію, а починайте з 18 вересня.

З 23 серпня по 15 вересня Меркурій буде ретроградним. Ця планета дасть Близнюкам бажання завершити ваші минулі справи, стосунки. Головною буде тема сім'ї та дому. Можливо ви поїдете до батьків або почнете вдома ремонт. Представники знака можуть повернутися в те місце, де вони вже були.

Марс і Сонце також зайдуть в четвертий будинок гороскопу - актуальним буде питання продажу нерухомості. Ви можете почати працювати вдома.

Марс в четвертому будинку може давати конфлікти у родині, наприклад, з мамою, сестрою. Близнюки будуть займатися вирішенням сімейних питань.

28 серпня Уран зупиняється в дванадцятому будинку гороскопу до кінця січня. Близнюки захочуть звільнитися від усього зайвого та непотрібного. Буде бажання різко все завершити.

Можлива операція та одужання, лікування - і психологічне, і фізіологічне.

31 серпня - друга повня цього місяця. Повний Місяць в десятому будинку гороскопу змусить Близнюків ухвалити рішення і змінити статус. Ви зрозумієте, ким ви є і куди рухаєтесь. Місяць буде з'єднуватися з Сатурном. Програється тема фінансів та цінностей.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Близнюки на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти