StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Буде штиль: астролог назвав 4 знаки, які найлегше переживуть грудень 2023

7 грудня 2023, 03:34
Тельці зможуть поліпшити своє фінансове становище, у Риб будуть проблеми в особистому житті, а Терезам варто взяти невелику паузу та відпочити.
Влад Росс, гороскоп
Для кого грудень 2023 буде нейтральним - гороскоп Влада Росса / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп на грудень 2023 і розповів, для кого з 12 знаків зодіакального кола останній місяць року, що минає, буде нейтральним. Всього їх чотири - це Телець, Рак, Терези і Риби.

Гороскоп на грудень 2023 - Телець

Як розповів астролог в інтерв'ю Главреду, у грудні 2023 року до Тельців можуть завітати гості. Не варто чинити опір цій події, адже вона може привести до корисного та перспективного знайомства, особливо якщо це приємні гості, зокрема і родичі.

"Якщо у професійній діяльності у Тельця виникла думка про пошук нового покликання, рекомендується спочатку дослідити шлях до нового, перш ніж покинути роботу. У будь-якому випадку грудень 2023 року буде для Тельця більш-менш рівним місяцем", - сказав Росс.

У грудні Тельцю слід контролювати свої пориви, озброївшись здоровим глуздом – про нього дуже важливо буде пам'ятати в цьому місяці. Адже Венера, яка управляє цим знаком зодіаку, на жаль, переходить в знак свого падіння – в Скорпіон.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Тельця: 7, 8, 14, 21, 22, 30, 31.

Несприятливі дні грудня для Тельця: 1, 2, 18, 25, 29.

Кар'єра. У грудні 2023 року в професійній діяльності у Тельця можуть виникнути деякі неприємності, особливо коли Меркурій буде переходити в стаціонарне положення, тобто 10-15 грудня.

"Начальство може критикувати Тельця без жодного приводу, колеги можуть плести проти нього якісь інтриги, і тоді Телець дійсно може робити одну помилку за одною. У якийсь момент йому навіть захочеться махнути на все рукою, написати заяву про звільнення, але робити цього не слід – в кінці грудня ситуація стане просто чудовою. Тож, у цьому сенсі грудень пройде на контрасті: складна ситуація в першій половині місяця, але неймовірно класне завершення грудня", - свідчить гороскоп на місяць.

Бізнесменам в грудні слід відмовитися від ризикованих угод, особливо в середині місяця, оскільки вони можуть принести більше клопоту і головного болю, ніж реальної вигоди.

Гроші. У грудні 2023 року у Тельця з'являться можливості поліпшити своє фінансове становище за рахунок вигідних вкладень або продажу нерухомості та майна. Зірки рекомендують представникам знака утриматися від дорогих покупок, оскільки, крім великих витрат, вони нічого не принесуть.

Особисте життя. В останній тиждень грудня 2023-го самотніх Тельців накриє буря емоцій. Їм може відкритися якась таємниця, особливо щодо зради.

Сімейним Тельцям в цьому місяці не завадить якийсь струс. Слід влаштувати собі незабутні святкові дні, в яких не буде місця телевізору, дивану, прибиранню. Це гарний час, щоб кудись виїхати, прийняти гостей або відправитися за місто.

Здоров'я. Тельцю в грудні слід приділяти більше часу відпочинку, щоб накопичена втома в прямому сенсі не стала головним болем. 26 грудня будуть вкрай вдалими косметологічні процедури, 29 грудня – масаж, 26 і 31 грудня – манікюр і педикюр. Телець стане краще відчувати потреби свого організму. Грудень стане прекрасним часом, щоб переглянути раціон харчування і визначити оптимальну тривалість тренувань. Розслаблюючі процедури сприятливо позначаться на фізичному і душевному стані Тельця, особливо перед Новим роком. В кінці грудня важливо прислухатися до свого внутрішнього голосу, оскільки інтуїція Тельця в цей час буде дуже сильною.

Гороскоп на грудень 2023 - Рак

"У Раків грудень 2023 року буде досить цікавим місяцем. У грудні настане час, щоб на людей подивитися і себе показати. Раку в цей час потрібно з'являтися на публіці якомога частіше, хоча він завжди хоче сховатися вдома", - порадив астролог.

За словами Росса, в грудні Ракам слід щедро ділитися своїми ідеями, бажаннями, адже в цьому місяці знайдеться той, хто допоможе їх здійснити. Раки традиційно вміють подобатися начальству, і в цьому сенсі грудень не буде винятком. Тому в грудні слід скористатися цією якістю і справити враження на керівництво. У грудні Раку буде корисно змінити імідж, змінити зачіску, скинути зайві кілограми. Під ці чари можуть дуже легко потрапити товариші по службі, тому всю підготовку для просування по службових сходах краще проводити приховано.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Раків: 8, 12, 17, 18, 21, 22.

Несприятливі дні грудня для Раків: 2, 3, 27, 29.

Кар'єра. У грудні 2023 року Рак буде часто замислюватися над питаннями, пов'язаними з чужими грошима, інвестиціями, а особливо боргами. Не потрібно поспішати ухвалювати відповідальні рішення, краще відкласти їх до початку наступного року.

На початку грудня ситуація на роботі стане досить напруженою. Раку доведеться проявляти максимальну активність. Найімовірніше, обсяг завдань помітно збільшиться. Не виключені несподіванки та аврали. У колективі виникне нервова обстановка, на тлі якої ймовірні конфлікти. Щоб звести ризик серйозних неприємностей до мінімуму, необхідно ретельно стежити за справністю різного роду інструментів і дотримуватися правил техніки безпеки, тому що є ризик отримати травму на виробництві.

У другій половині грудня чарівність і почуття гумору Раків послужить йому хорошу службу, особливо тим представникам знака, які прагнуть здобути прихильність керівництва, що в подальшому допоможе просуванню по кар'єрних сходах. Навіть можливі службові романи.

Гроші. Підведення фінансових підсумків порадує Раків у грудні, але потрібно контролювати свої витрати, особливо в останній декаді місяця. Фінансовий оптимізм і бажання порадувати близьких новорічними подарунками можуть спустошити гаманець.

Особисте життя. У грудні 2023 року на сімейних Раків чекає не стільки приємне проведення часу, скільки спільні справи, турботи, які будуть просуватися з перемінним успіхом. Рак може присвятити всього себе близьким і рідним.

В середині місяця представників знака чекає романтичне захоплення, яке виявиться досить нетривалим. Але Венера в Скорпіоні дасть бум сексуальної активності, а Рак давно не отримував таких почуттів та емоцій в сексі.

В кінці грудня на любовному горизонті можуть зібратися грозові хмари. У цей період представники знака будуть відчувати сильні глибокі переживання, але при цьому вони не зможуть відкрити своє серце партнеру і отримати його підтримку.

Здоров'я. У грудні у Раків можуть бути скачки артеріального тиску, неприємні відчуття в області серця. Потрібно намагатися більше відпочивати і уникати фізичних навантажень. Середина місяця - вдалий час для догляду за собою та сеансів масажу. Період з 19 грудня буде не найвдалішим часом для проведення планових операцій. Однак цим періодом можуть скористатися ті, хто сумнівається в поставленому діагнозі, з метою його уточнення й корекції лікування. В кінці місяця Ракам не загрожуватимуть жодні захворювання, але слід бути уважнішими і в побуті, і за кермом.

Гороскоп на грудень 2023 - Терези

У грудні 2023 року плани Терезів можуть бути затримані несподіваними обставинами. Втім, це може обернутися на користь Терезів. Замість того, щоб прагнути отримати все й одразу, представники знака можуть переосмислити свої пріоритети, позбутися від непотрібного та провести більше часу з близькими людьми.

В цілому, місяць буде середнім, і під знаком "плюс", і під знаком "мінус". Терезам краще зосередитися на святковій атмосфері. Притягаючи до себе інших людей, в середині місяця потрібно бути обережнішими. Важливо не давати порожніх обіцянок. Крім того, Терези у грудні можуть виявити новий інтерес і навіть пристрасть. Це може бути чудовим часом, щоб почати займатися новим хобі або набути нових навичок. Можна сміливо розширювати свої горизонти і розвиватися. Терези можуть отримати задоволення й набути впевненості в собі.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Терезів: 1, 6, 8, 11, 23, 24, 27.

Несприятливі дні грудня для Терезів: 13, 16, 18, 30.

Кар'єра. Складаючи плани на грудень 2023 року, Терезам важливо не перестаратися з кількістю пунктів в ньому. Хоч місяць в цілому і сприятливий для змін в діяльності, але очікувати чогось масштабного не варто. Вирішення багатьох питань протікатиме трохи повільніше, ніж зазвичай. Деякі пропозиції надовго затримаються на розгляді у керівництва. Нові ідеї, які прийдуть в голову Терезам, особливо 12-14 грудня, налаштують колег на скептичний лад. Рішення Терезів будуть важливими для них самих, але будуть відкидатися оточуючими.

Можливо, Терезам варто взяти невелику паузу і відпочити.

Остання декада грудня буде відзначена хорошими новинами, пов'язаними з фінансами. 23 грудня Терези можуть ризикнути і спробувати удачу, зробивши інвестиції. Вони можуть блиснути своїми дипломатичними здібностями в переговорах. Сприятливими будуть розмови про зарплату з керівництвом.

Особисте життя. Після повні 13 грудня самотні представники знака зможуть завести одразу кілька цікавих знайомств, одне з яких може привести до вдалого роману. Посприяють цьому друзі Терезів, особливо ті, які стурбовані їхньою самотністю.

В середині місяця Терезам варто поберегти значущі для них стосунки, постаратися не давати волю ревнощам, особливо якщо вони в парі давно, а також не провокувати ревнощі у людини, яка їм небайдужа.

Починаючи з 24 грудня, удача цілком буде на стороні Терезів. Вони зуміють зміцнити стосунки з коханою людиною і друзями, а також знайти прийнятний варіант для зустрічі Нового року.

Остання декада місяця - прекрасний час для того, щоб сходити в гості до родичів. Сприятливо в цей час робити пропозицію руки та серця.

Здоров'я. У грудні у Терезів вразливою буде дихальна система, є ризик підхопити вірусну інфекцію. Щоб цього не сталося, краще уникати місць великого скупчення людей, дотримуватися правил особистої гігієни, а також не варто переохолоджуватися. Важливо зберігати розсудливість і не піддаватися емоціям. У грудні є ризик отримати психічну травму.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на грудень 2023 - Риби

Частина грудня 2023 року для Риб пройде під знаком "плюс", частина – під знаком "мінус". Це буде вдалий час, щоб помиритися з друзями, відвідати родичів. Заряд енергії, який Риби отримають від близьких людей, може надихнути їх на рішучі справи і подвиги – і в особистій сфері, і в діловій, і у фінансовій. Але не слід бути занадто відвертими з оточуючими, адже Чорний Місяць в Діві, а це значить, що Риб можуть скривдити партнери. У цьому сенсі місяць буде під загрозливим "мінусом". Озвучені Рибами переживання не лише не будуть почуті й зрозумілі, але і в недалекому майбутньому ризикують стати надбанням громадськості, що не кращим чином відіб'ється на репутації.

Сприятливі дні грудня 2023 року для Риб: 3, 4, 8, 9, 18, 19, 23.

Несприятливі дні грудня для Риб: 6, 7, 13, 14, 17, 25.

Кар'єра. У професійній діяльності грудень-2023 буде складним місяцем для Риб. Але впоратися зі складнощами вийде, якщо не переходити з однієї роботи на іншу – краще залишатися на своєму місці та нічого не міняти. Буде потрібно завершити деякі проекти, поставити нові професійні завдання. Колеги будуть часто просити Риб про допомогу, але в силу дефіциту часу навряд чи вдасться приділити їм багато уваги.

Грудень - не найвдаліший час, щоб позичати, інакше ці гроші вже ніколи не повернуть. Не варто переживати через можливість ускладнень з колегами. Риби будуть так сильно втомлюватися, що дрібні неприємності набуватимуть масштабного значення. Тому так важливо в грудні добре висипатися і розслаблятися, а також не переохолоджуватися. Психологічно складний місяць для Риб.

Завдяки Сатурну в Рибах представники цього знака твердим кроком можуть йти до мети, не звертати уваги на критику, слухати себе і не боятися зробити помилок.

Гроші. У плані фінансових надходжень у Риб в грудні-2023 намічається якийсь штиль, особливих великих надходжень не буде, але і великих втрат теж.

Особисте життя. У грудні 2023 року у Риб в особистому житті буде не все ідеально. Вони стануть уникати свого партнера, та й сам він на деякий час зникне з поля зору. Виняток становитимуть ті пари, які з різних причин повинні приховувати свої стосунки від знайомих. Для романтичних зустрічей найбільше підійде 30 грудня.

У сімейних Риб 27 грудня вдома часто будуть з'являтися гості, друзі, однодумці. 27-28 грудня – сприятливі дні для заняття домашніми справами. Найкраще, якщо Рибам при цьому ніхто не буде набридати.

Взагалі, грудень 2023 року – це, в цілому, сприятливий час для сімейного життя. Домашні турботи не віднімуть у Риб багато часу, а з необхідними справами вони зможуть впоратися і отримати при цьому масу задоволення.

Здоров'я. Підвищена увага до свого здоров'я в грудні багатьом Рибам допоможе уникнути багатьох недуг. Вдалий час для загартовування. Варто переглянути раціон, щоб в ньому було менше жирної та солоної їжі. Корисною буде дихальна гімнастика. Перед Новим роком варто запланувати відвідування перукарні, салону краси - і святковий настрій буде гарантовано.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти