StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді лілові нігті та феєричний манікюр рожевий градієнт

20 лютого 2021, 14:20
Вже кілька сезонів поспіль матові лаки підкорюють серця всіх жінок світу, а бузковий колір в такій дивовижній фактурі виглядає магічно.

Нігті майже завжди відбивають настрій жінки. У крайньому разі, вони показують, до чого вона прагне. З приходом весни цілком природно багато хто хоче ніжності, і в манікюрі це дуже помітно. Тому не стримуйте порив, прощайтеся з зимовим манікюром, і створюйте на нігтях те, чого просить душа.

Позаяк світлий жовтий колір є одним з головних відтінків 2021 року, то такий манікюр теж може стати для вас прекрасним рішенням - у нашому матеріалі У моді ніжний жовтий манікюр і сірі нігті можете докладніше про нього дізнатися.

Загалом сьогодні існує багато різних варіантів ніжного манікюру. Це можуть бути лаконічні дизайни, коли в основі – тільки базовий колір без прикрас. Також додати м'якості нігтям можна завдяки деталям - квіти, сердечка і візерунки красномовно покажуть ваш настрій.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші варіанти ніжного манікюру на весну 2021.

Найніжніший манікюр весна 2021 – на що звернути увагу

Перламутровий манікюр

Мода 2021 знову "воскресила" перламутровий лак, який був шалено популярним у 2000-х. Зараз перламутрові нігті теж у тренді, і люблять їх за те, що зробити таку красу можна легко в домашніх умовах. Річ у тім, що пофарбовані перловим лаком нігті не потрібно нічим прикрашати – вони самодостатні, розкішні й шалено привабливі.

Ніжний манікюр 2021
Ніжний манікюр 2021 / Instagram

Весняний манікюр білий з золотом

Золотий декор - яскравий, але водночас легкий і анітрохи не дратує, тому його досить часто використовують під час виконання спокійного та ніжного манікюру. Але більш вишуканого ефекту можна домогтися, використовуючи поєднання білого лаку й золота. Як прикраси використовуйте золотистий блиск, фольгу або каміфубукі - крихітні кольорові пластинки, що нагадують конфеті.

Ніжний манікюр 2021
Ніжний манікюр 2021 / Instagram

Нюдові нігті весна 2021

Дуже романтичного та кокетливого ефекту можна досягти, доповнивши ніжний нюдовий манікюр візерунком або квіточкою. Попри те, що це досить передбачуване рішення, це один з найбільш вдалих варіантів на весну. Ви також можете прикрасити нюдові нігті фольгою і якимись абстрактними малюнками, в будь-якому разі вийде ніжний весняний манікюр.

Ніжний манікюр 2021
Ніжний манікюр 2021 / Instagram

читайте такожЧарівний персиковий манікюр підкорює модний Олімп: фотоЛіловий матовий манікюр на весну 2021

Уже кілька сезонів поспіль матові лаки підкорюють серця всіх жінок світу, а бузковий колір в такій дивовижній фактурі виглядає магічно. Бузковий матовий манікюр схожий на первоцвіти: він заворожує, й погляд відірвати від нігтів, пофарбованих таким лаком, складно. Лаконічний малюнок стане прикрасою лілового манікюру, але анітрохи не відніме у нього ніжності, тому обов'язково підберіть щось цікаве.

Ніжний манікюр 2021
Ніжний манікюр 2021 / Instagram

Рожевий манікюр градієнт або омбре

Це вдалий нейл-арт для тих, хто хоче бачити на своїх нігтиках кілька відтінків рожевого. Плавний перехід кольору у варіанті омбре, або кожен нігтик у своєму кольорі – у варіанті градієнт - просте й дуже яскраве рішення. Малюнки, квіти та інші елементи декору додадуть таким нігтям родзинку.

Ніжний манікюр 2021
Ніжний манікюр 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти