StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дивовижний спосіб укладання волосся гарантує відсутність пухнастих локонів

19 лютого 2024, 17:11
Уникайте нагрівання і дайте волоссю висохнути на повітрі для кращого вигляду.
Дивовижний спосіб укладання волосся гарантує відсутність пухнастих локонів
Як зробити так, щоб волосся було кучерявим/ Колаж Главред, фото

Якщо ви втомилися від спроб позбавити свою дивовижну кучеряву гриву пухнастості, можливо, настав час спробувати кучерявий метод. Одна жінка стверджує, що він перетворив її волосся всього за два миття.

Догляд за кучерявим волоссям може стати справжньою місією, особливо якщо врахувати, що на ринку представлено тисячі засобів, які обіцяють позбавити від пухнастості, але одна хитрість може змінити ситуацію всього за два миття.

Енні Гоук з Чорлтона витратила 10 років на те, щоб щовечора заплітати волосся в косичку, намагаючись стримати пухнастість. Потім Енні виявила в TikTok кучерявий метод і була приголомшена, побачивши, що її локони формуються лише після пари миття, пише Mirror.

відео дня

Як правильно робити кучерявий метод

27-річна Енні каже: "Щоразу, коли я мила волосся, я бачила завитки, коли вони висихали, але вони ставали пухнастими і схожими на солому, якщо я не заплітала їх у кіски. Тепер я можу мати цей природний завиток і мати гарний вигляд - це приголомшливо. Так було завжди. Мені дуже подобається, і я тільки на другому етапі миття, тож далі може бути тільки краще".

Метод Curly Girl Method був створений перукаркою Лоррейн Мессі, яка 2010 року опублікувала посібник із цієї техніки. Тепер багато жінок діляться своїми неймовірними фотографіями до і після в соціальних мережах, і саме там Енні дізналася про цю методику.

Енні пояснила: "Головне правило - уникати деяких інгредієнтів у засобах для волосся, зокрема сульфатів, які роблять шампуні піною і позбавляють волосся натуральних олій, і силіконів, які зазвичай використовують у кондиціонерах, щоб повернути волоссю м'якість".

Але Енні повністю відмовилася від шампуню і використовує замість нього кондиціонер без силіконів - цей метод отримав назву "no-poo".

Щоб правильно очистити волосся за допомогою кондиціонера, потрібно протягом кількох хвилин ніжно масажувати шкіру голови, доки не утвориться природна піна - можна також придбати масажну щітку.

Деякі люди можуть подумати, що волосся стане жирним, якщо його не мити шампунем. Але саме тому ви робите масаж, щоб позбутися залишків продукту. Силікони насправді обтяжують волосся і надають йому жирного вигляду. Наступна помилка, якої ви, ймовірно, припускаєтеся, - це загортання волосся в рушник, оскільки це робить його пухнастим.

Енні робить одну процедуру, приблизно на 15 хвилин.

"Ви перевертаєте голову й укладаєте волосся в бавовняну футболку. Особисто я використовую футболку з довгими рукавами, щоб можна було зав'язати її руками", - вона пояснила.

Звичайні рушники - гріх кучерявих дівчат, тому можна використовувати рушники з мікрофібри. Цей процес допомагає кучерям сформуватися насамперед і видаляє зайву воду.

Уникайте нагрівання і дайте волоссю висохнути на повітрі. Але якщо у вас немає часу дати волоссю висохнути природним шляхом, ви можете використовувати слабке нагрівання з дифузором і потримати фен над волоссям на відстані.

Метод Curly Girl пропонує різні варіації залежно від того, яке у вас волосся - кучеряве, хвилясте або кучеряве, а також від того, чи потребує воно додаткового зволоження або протеїну.

"Я багато вивчала, що потрібно моєму волоссю, але для того, щоб виробити звичну схему догляду, доводиться діяти методом проб і помилок. Волосся у всіх різне, тому вони рекомендують починати з найпростіших засобів, щоб не витрачати гроші даремно: кондиціонер, маска і гель. Потім ви зможете додавати інші інгредієнти", - каже вона.

"Може здатися, що це набагато складніше, але, коли ви впораєтеся з цим, я думаю, що це досить просто. Насправді ви не робите багато чого з вашим волоссям, головне - надати йому здорового вигляду", - підсумувала дівчина.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти