StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як правильно фарбувати очі тушшю під маску для обличчя

13 березня 2021, 16:04оновлено 17 березня 2021, 20:39
Для того, щоб вії, нафарбовані тушшю, не вступили в сутичку з маскою для обличчя, просто припиніть фарбувати нижні вії. Але це лише одне з правил.
Потрібно туш використовувати тільки на верхніх віях / Instagram
Потрібно туш використовувати тільки на верхніх віях / Instagram

Макіяж за час пандемії змінився, і наше ставлення до нього теж. Багато жінок за минулий рік повністю відвикли від косметики, й використовують тільки засоби по догляду за шкірою обличчя. І це нормально в умовах того, що маска для обличчя стала повсякденним атрибутом.

Так, ситуативно дівчата і жінки продовжують фарбуватися, але в основному весь макіяж сьогодні – це тільки очі. Тому ми почали більше уваги приділяти бровам, нас турбує стан наших вій, і, звичайно ж, нас хвилює те, як зробити так, щоб туш для вій і маска для обличчя "товаришували".

Звісно, туш для очей - це найпростіший і дуже ефективний спосіб надати очам виразності. Але як же прикро, коли вона розтікається на маску для обличчя й розмазується, особливо, якщо аксесуар доводиться носити весь день.

Вихід, звичайно ж, є, і ми сьогодні розповімо вам про те, як фарбувати очі тушшю, щоб у поєднанні з маскою для обличчя вони виглядали бездоганно весь день.

Як правильно фарбувати очі тушшю під маску для обличчя

Правило №1 - потрібно туш використовувати тільки на верхніх віях

Для того, щоб вії, нафарбовані тушшю, не вступили в сутичку з маскою для обличчя, просто припиніть фарбувати нижні вії. Звичайно, це ще не розв'язання проблеми, але це перший та дуже важливий крок.

Правило №2 - потрібно перед макіяжем очистити шкіру навколо очей

Вії контактують зі шкірою обличчя, тому вкрай важливо перед тим, як ви фарбуватимете очі, очистити шкіру від жиру. Для цього можете використовувати косметичні засоби проти жирного блиску.

читайте такожУ моду на весну-літо входить ефектний блакитний макіяж очей - фото

Правило №3 - треба нанести крем для очей заздалегідь

Якщо на вас чекає вихід в люди в масці для обличчя, до того ж ви хочете нафарбувати вії тушшю, то намагайтеся використовувати крем для очей заздалегідь, щоб він добре увібрався.

Щоб туш не текла, треба нанести крем для очей заздалегідь / Instagram
Щоб туш не текла, треба нанести крем для очей заздалегідь / Instagram

Правило № 4 - не використовуйте кремові тіні для повік

Так, кремові тіні - зручні, вони не вимагають спеціальної бази. Але не варто використовувати такі тіні й туш у ті дні, коли маску з обличчя ви зніматимете дуже рідко. Інакше розмиття туші не уникнути.

Правило № 5 - використовуйте вологостійку туш

Настав час зробити ревізію своєї косметички й переконатися в тому, що у вас є вологостійка туш. Вона, звичайно ж, не є єдиним розв'язанням проблеми, але дуже сприяє тому, щоб макіяж не розтікався.

читайте такожПомилки в догляді за бровами, які дико додають віку обличчю, і як їх виправити

Правило № 6 - нанесіть пудру на повіки або навколо очей

Пудра є відмінним рішенням для управління блиском. Акуратно нанесіть її навколо очей до або після нанесення туші. Тільки не потрібно занадто старатися, бо це вже крайнощі.

Пудра є відмінним рішенням для управління блиском / Instagram
Пудра є відмінним рішенням для управління блиском / Instagram

Правило № 7 - носіть з собою коректор

У масці для обличчя можна спітніти, і тоді туш розтікається річками. Щоб швидко запобігти катастрофі, у вас під руками має бути консилер і ватяні палички для швидкої ретуші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти