StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що повинно бути в гардеробі весна 2023: 8 модних речей, які підкреслять ваш чудовий смак

15 квітня 2023, 19:37
Базовий гардероб 2023 жіночий складно уявити без білої сукні і довгої джинсової спідниці. Але не тільки!
Що повинно бути в гардеробі весна 2023: 8 модних речей, які підкреслять ваш чудовий смак
У моді біле плаття та сукня-сорочка / коллаж Instagram

Новий сезон уже в розпалі, і саме час оновити свій базовий гардероб 2023 весна-літо. Цього року ми носитимемо деякі речі, які були на піку популярності в попередні роки. Але якщо ви хочете йти в ногу з модою, то деякі новинки вдало доповнять ваш образ і зроблять чарівною.

Ми сьогодні розповімо вам про те, що повинно бути в гардеробі весна 2023 і який одяг буде модним влітку. Це у жодному разі не прямі вказівки до дії, а скоріше підказки, які допоможуть вам швидко навести лад у своїй шафі і підібрати нові елементи образу.

Є щонайменше 8 речей, без яких вулична мода 2023 немислима. Разом вони створюють ідеальну основу для сучасного гардеробу. Цілком можливо, що кілька з них у вас вже є, а інші можуть стати бажаним доповненням і надихати на нові комбінації.

відео дня

Отже, що купити з одягу на весну 2023 і літо - 8 модних речей, які підкреслять ваш чудовий смак:

1. Тренч. На особливу увагу в цьому весняно-літньому сезоні заслуговує тренч в класичному бежевому або джинсовому кольорі.

Що повинно бути в гардеробі весна 2023: 8 модних речей, які підкреслять ваш чудовий смак
Тренч /instagram/shopping.ep_odessa

2. Сукня-сорочка. На передовій моди знову опинилася сукня з ґудзичками у вигляді сорочки з поясом. Але цього сезону вона жіночніша і елегантніша. Сукня-сорочка стане знахідкою для тих, хто обожнює вільний стиль.

3. Светр у смужку. Морська тематика знову актуальна, тому можете вже сьогодні підшукати собі затишний і трохи романтичний смугастий светр синьо-білого кольору.

4. Штани-карго. Базовий гардероб 2023 жіночий складно уявити без штанів з безліччю кишень. Орієнтуйтеся на блискучі і яскраві тканини – вони зараз у фаворі.

5. Піджак оверсайз. Це дивовижний елемент гардероба, який можна носити з чим завгодно: джинсами, довгою сукнею, шортами і мініспідницею. Якщо у вас поки немає великого піджака, то саме час задуматися про нього.

6. Біле плаття. Не тільки маленьке чорне плаття має бути в гардеробі кожної жінки цієї весни і влітку. Для того, щоб бути в тренді, впустіть в своє життя біле плаття. Довге або міні, з воланами або вишивкою, романтичне або лаконічне, але обов'язково біле!

Що повинно бути в гардеробі весна 2023: 8 модних речей, які підкреслять ваш чудовий смак
Біле плаття / instagram/komodik_ast

7. Штанний костюм. Хороші штани в комплекті з блейзером – must have 2023. Однотонний костюм - це модно, стильно і зручно, і його ви зможете носити куди завгодно і завжди виглядатимете на мільйон.

8. Довга джинсова спідниця. Повсякденна мода весна-літо 2023 не повинна бути банальною. Додати родзинку вашому образу допоможе джинсова спідниця або плаття максі.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти