StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чубчик на два боки із 60-х запаморочив голову всім у 2020 році - фото

8 вересня 2020, 07:14
Подовжений чубчик на два боки не вибагливий - він розкішно поєднується і з довгим волоссям, і з волоссям до плечей.

відео дня

У 2020 році французький чубчик у стилі Бріджит Бардо повернувся в моду. Сьогодні чубчик-шторка, або чубчик-завіса, став одним з найпопулярніших - його дуже часто вибирають жінки різного віку з різними типами обличчя. А ще цей чубчик запаморочив голову багатьом відомим актрисам та співачкам.

Ще цей приголомшливий чубок називають так - чубчик на два боки. Він може мати різну довжину, що є величезним плюсом, адже завдяки цьому чубок можна "підігнати" під будь-яку форму обличчя. Крім того, чубчик-шторка дозволяє підкреслити очі і змістити акценти з тих ділянок обличчя, які виділяти не хочеться.

Відзначимо - у 2020 році чубчик-шторка - це вже більше, ніж просто класичний варіант з 60-х. Наприклад, для стильного кудлатого образу кінчики чубчика за допомогою фена треба закрутити якомога далі від центру - "роздути його".

Також досить багато прихильниць у асиметричного чубчика на два боки - як ви вже здогадалися, один бік коротший, а інший - довший. Такий чубок люблять усі ті, хто втомився від класики і обожнює експерименти.

Суть цього популярного чубчика у тому, що по центру волосся коротше - на рівні ширини між очима, і поступово він розширюється і подовжується. До речі, цей чубчик візуально додає стрункості.

Модний чубчик-шторка 2020
Модний чубчик-шторка 2020 / Instagram

Ми зібрали для вас фотогалерею зразків для натхнення - подивіться на цей диво-чубчик!

Переваги чубчика на два боки:

  • Чубчик у стилі Бріджит Бардо візуально змінює овал обличчя, і може зробити його округлішим.
  • Умілі руки майстра можуть створити з такого чубчика справжній шедевр, який ідеально пасує саме до вашої форми обличчя.
  • Чубчик-шторка підхожий для різних типів волосся, у тому числі для тонкого.

Недоліки чубчика на два боки:

  • Чубчик-шторка завжди вимагає укладання, інакше він може негарно стирчати і виглядати неохайно, а цього він не терпить - як підсумок програєте ви.
  • Такий чубчик не пасує жінкам з жорсткими рисами обличчя.

Модні стрижки з чубчиком на два боки

Подовжений чубчик на два боки не вибагливий - він розкішно поєднується і з довгим волоссям, і з волоссям до плечей. Також є короткі стрижки, які дуже вдало виглядають у поєднанні з чубчиком-шторкою, наприклад - кудлата стрижка шеггі. Крім того, цей чубок можна поєднувати з каре.

Модний чубчик-шторка 2020
Модний чубчик-шторка 2020 / Instagram

Про те, як підстригти чубок з подовженням з боків удома, можете почитати в нашому спеціальному матеріалі за цим посиланням - там проста покрокова інструкція.

Модні жіночі стрижки 2020 - про що йшлося раніше:

  • Кудлата стрижка шеггі офіційно повернулася в моду на осінь-зиму 2020-2021. Цю стрижку можуть вибирати всі, адже вона універсальна: шеггі пасує для різних типів волосся - від прямого і тонкого до густого і кучерявого, а також будь-якої довжини.
  • Стрижки на середнє волосся в стилі 60-х підкорюють світ цієї осені. Для того, щоб виглядати стильно восени і взимку, зверніть увагу на укладання волосся в стилі 60-х і 70-х років. Це новий модний тренд 2020. Суть такого укладання в тому, що волосся по всій довжині має бути гладким, а кінчики трохи підкручені вгору.
  • Також раніше ми говорили про те, як укладати довге волосся на осінь-зиму 2002-2021 і зібрали фотогалерею свіжих зразків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти