StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стрижки на середнє волосся у стилі 60-х підкорюють світ цієї осені - фото

7 вересня 2020, 04:49
919
Важливо хоча б іноді виходити зі своєрідного "трансу" і озиратися навкруги - щоб не здаватися старомодною, адже ніщо так не додає віку, як погана стрижка.

У кожної жінки свій погляд на стрижку і зачіску, тому що всі відчувають по-різному, і що одній - красиво, інший - вульгарно, а третя взагалі пройде повз і навіть не зверне уваги.

відео дня

У той час, як одні щоразу під час відвідування салону краси стрижуть волосся коротше й коротше, зрозумівши переваги і силу такої стрижки, інші плекають кожну волосину і відрощують волосся. А є й ті, хто вибирає щось посередині, і зовсім не тому, що ніяк не визначиться з тим, що більше подобається і в який бік спрямувати свої "вітрила".

Річ у тім, що стрижки на середнє волосся дозволяють себе почувати жіночно - вони візуально пом'якшують риси обличчя, водночас за волоссям легко доглядати і укладання не вимагає особливих зусиль. Крім того, середнє волосся дозволяє швидко зібрати його в пучок, якщо воно заважає, створити розкішну вечірню зачіску, якщо планується свято, або зробити романтичні кучері, якщо у животі оселилися "метелики" й хочеться літати.

Проте, мода на жіночі стрижки час від часу змінюється, і важливо хоча б іноді виходити зі своєрідного "трансу" і озиратися навкруги - щоб не застигнути в часі і не здаватися старомодною, адже ніщо так не додає віку, як погана стрижка, яку Мода відправила вже на спокій.

Але поспішаємо вас заспокоїти - модні стрижки 2020 на середнє волосся, які були актуальними протягом останніх кількох сезонів (подовжений боб, подовжене каре) все ще популярні, і рука Моди не здригнулася, щоб їх викреслити з нашого життя, особливо цього року, повному несподіванок. Однак є новинки, які вибилися у тренди осені-зими 2020-2021, і які кардинально змінюють всю картину.

Ми зібрали для вас фотогалерею новомодних стрижок на середнє волосся на осінь-зиму 2020-21 - подивіться, там все зрозуміло без зайвих слів, крім того, цілком ймовірно, щось "зачепить" вас і ви захочете стрижку повторити.

Модні стрижки осінь-зима 2020-21 на середнє волосся

Менше шарів і об'єму

У сезоні осінь-зима 2020-21 у моді якомога менше шарів, тому намагайтеся піти від пишного багатошарового каскаду і стрижок у стилі подовжений боб з градуюванням. Водночас можна додати трохи "пір'я" на кінчики пасом - для більш плавного силуету.

читайте такожУ моді чудова стрижка французький боб з ефектом омолодження - фото Крім того, в тренді пряме волосся. Звичайно, якщо занадто сильно хочеться, то ніхто вас не відрадить від локонів, в які ви давно закохані, але першість - у прямого гладкого волосся.

Стрижки на середнє волосся осінь 2020
Стрижки на середнє волосся осінь 2020 / Instagram

В ідеалі ви маєте отримати пряме волосся середньої довжини без занадто великого об'єму зі "шаруватими" кінцями. Таке волосся падає прямо, і закінчується на кінцях деяким рухом і легкістю.

Укладання волосся у стилі 60-х і 70-х

Для того, щоб виглядати стильно цієї осені і зими, зверніть увагу на укладання волосся у стилі 60-х і 70-х років. Це новий модний тренд 2020. Суть такого укладання в тому, що волосся по всій довжині має бути гладким, а кінчики трохи підкручені вгору.

Волосся середньої довжини з чубком

Чубчики у 2020 році повернулися в моду, і нарешті ми бачимо, що дитячий чубчик, якому пророкували успіх цьогоріч, починає підкорювати серця всіх жінок світу. Дитячий чубчик закінчується посередині чола і привертає увагу до очей і брів.

читайте такожКудлата коротка стрижка шеггі у стилі 70-х повернулася в моду на осінь-зиму: фото Звичайно, такий чубчик може виглядати дуже ефектно і різко, але волосся до плечей врівноважує його, і образ загалом не втрачає м'якості і жіночності. Якщо ви вперше експериментуєте з коротким чубчиком, то будьте впевнені, що його поєднання зі стрижкою середньої довжини - відмінний варіант.

Стрижки на середнє волосся осінь 2020 / Instagram
Стрижки на середнє волосся осінь 2020 / Instagram

Ще одна новинка сезону осінь-зима 2020-2021 - стрижка середнє каре (подовжене) з мікро-чубчиком - виходить карколомно і незвично.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти