StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

В моду повернулася ефектна жіноча стрижка бродячий боб з 1920-х: фото

5 квітня 2020, 05:24
Після того, як карантин закінчиться, буде привід не тільки піти до перукаря, але й зафіксувати на пам'ять себе з новою зачіскою. Це буде!

Так влаштований світ, що, коли ми щось втрачаємо, ми починаємо розуміти, наскільки для нас це важливо. Сьогодні, коли світ пішов на глобальний карантин, звичайні радощі раптом стали заповітними мріями.

Салони краси закриті, перукарі недоступні, а бажання побачити себе в дзеркалі свіжою, з оновленою модною стрижкою настільки сильне, що хочеться самій взяти і підстригти себе самостійно.

відео дня

Але не треба різких рухів, бо один невдалий рух - і потім на душі стане ще гірше. Користуючись нагодою, що нікуди не треба поспішати, можете зробити корисні маски для волосся з кориці, яєчного білка, меду або авокадо. А потім, коли Ковід-19 піде, ви запишетеся до перукаря, і зробите приголомшливу стрижку.

Для того, щоб мрія стала реальністю, її треба візуалізувати. Стрижка боб і її кращі модні варіанти ідеально пасують на цю роль, тим більше що вони теж зачекалися на нас: так вже вийшло, що ми навіть не встигли перед початком обмежувальних заходів зняти шапки і "вигуляти" ті зачіски, які зробили напередодні весни.

Загалом, через кілька тижнів після того, як всі ми повернемося до звичайного ритму життя, буде привід не тільки піти до перукаря, але й зафіксувати на пам'ять себе з новою зачіскою. Це буде!

Звичайно, ви можете запросити перукаря додому, і один з бобів стане вашим, тільки нізащо не намагайтеся підстригти волосся самостійно.

Главред зібрав фотогалерею модних варіантів стрижки боб 2020 - дивіться і мрійте!

Жіноча стрижка боб - наймодніші варіанти 2020

У моді блант боб

Жіноча стрижка блант боб, або тупий боб, цьогоріч неймовірно популярна. Вона ідеально пасує тим, у кого більш тонке волосся, оскільки зріз стрижки створює ілюзію густоти. Суть стрижки в прямому рівному зрізі, і чим тонше волосся, тим менше його потрібно підстригати.

Ця стрижка любить розпущене волосся, тому мороки з укладанням не буде. Наймодніше укладання – створити ілюзію шарів, не маючи їх. Для цього треба бризнути трохи спрею для укладання волосся, втерти його в волосся і підвести деякі пасма руками.

Блант боб 2020 / Instagram
Блант боб 2020 / Instagram

Розмитий боб - яскравий модний тренд 2020

Це найлегший і дуже невимушений варіант стрижки боб, який викликає почуття захоплення. Стрижа розмитий боб, або A-line bob, завдяки пасмам, які відрізняються один від одного на 2-3 сантиметри, виглядає дуже жваво і підкуповує природністю. Ця стрижка відмінно виглядає і на тонкому, і на густому волоссі. Головне завдання майстра - розмити лінію зрізу, таким чином осучаснити класичний варіант бобу.

Розмитий боб 2020 / Instagram
Розмитий боб 2020 / Instagram

Бродячий боб - стрижка з шармом

Жіноча стрижка бродячий боб, або як її ще називають - чоппі боб - це дуже ефектна стрижка родом з 1920-40-х років. Її головна особливість - це зріз, який проходить або на рівні вух, або по лінії підборіддя. Зріз повинен бути індивідуальний - ви можете додати короткий або довгий чубок - але елемент текстури має першорядне значення, особливо якщо у вас тонке волосся.

Бродячий боб 2020 / Instagram
Бродячий боб 2020 / Instagram

Трикутний боб – класика завжди в моді

Трикутний боб – дуже вдалий варіант стрижки, який вже завоював серця багатьох жінок. Суть стрижки в тому, що потилиця трохи коротша, а пасма спереду – довші, доходять до рівня плечей і навіть спадають трохи нижче. При цьому пасма не гладкі, як в каре, а присутнє градуювання, яке додає об'єму.

Жіноча стрижка трикутний боб відмінно виглядає на кучерявому волоссі і ще краще з чубчиком – коротким, майже дитячим, або косим подовженим – який вам більше подобається.

Трикутний боб 2020 / Instagram
Трикутний боб 2020 / Instagram

читайте такожФарбування волосся удома: названі найбільші хибні уявленняНагадаємо, раніше повідомлялося, в моду повернувся французький боб з 60-х, а якщо бути точнішими то в моді стрижка в стилі легендарної актриси, автора пісень і співачки Джейн Біркін. Французькі дівчата обожнюють цей стиль, тому що він виглядає легким, але все ж витонченим. Родзинка – чубчик, який одразу асоціюється з француженками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти