StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жіночі стрижки 2020 - в моду повернувся французький боб в стилі 60-х: фото

1 квітня 2020, 06:08оновлено 1 квітня 2020, 13:59
Сучасна стрижка французький боб пасує всім дівчатам, адже в 2020 році – це не тільки варіант до підборіддя.

відео дня

Є стрижки, які не просто створюють вражаючий образ, а й змінюють жінку і її життя на краще.

Модна стрижка французький боб – найкраще рішення для тих, хто готовий йти на крок попереду і любить бути в центрі уваги і купатися в компліментах.

Ця диво-стрижка зробить вас невимушеною і чарівною, як француженки.

Френч боб - це дуже елегантна і в той же час холодна стрижка, в основі якої ідеальна комбінація чубчика і короткого волосся

Класичний французький боб обрізається біля лінії підборіддя і з'єднується з чубчиком на лінії брів. Цей зріз став популярним у Франції приблизно в 1890-х роках і розвивався протягом століть. Сьогодні французький боб відомий прямими, майже "тупими" зрізами, важкою текстурою і хвилястими пляжними хвилями.

Сучасна стрижка французький боб пасує всім дівчатам, адже в 2020 році – це не тільки варіант до підборіддя.

У 2020 році стрижка французький боб трохи змінилася - хочемо ми чи ні, що мода завжди диктує свої правила.

Главред зібрав фотогалерею наймодніших варіантів стрижки френч боб 2020 року - подивіться обов'язково, ця стрижка варта уваги.

Французький боб 2020 - наймодніші зачіски на весну і літо

Запам'ятайте, головне правило стрижки боб - це візуальна неохайність. Чим менше ви будете укладати волосся, тим краще. Стрижка повинна випромінювати невимушеність, і вона просто зобов'язана виглядати так, немов зранку у вас не було часу, ось як прокинулися - так і вийшли в люди.

Довгий хвилястий боб з чубчиком, або "боб-ключиця"

Модний французький боб - це не тільки короткий варіант на рівні підборіддя. Зараз ця надзвичайна французька стрижка знаходиться між довгою і короткою довжиною волосся і має м'які, текстуровані шари. Це називається боб-ключиця, тому що він зупиняється на рівні ключиць. Це дуже зручна довжина, тому зачіску легко укладати і можна особливо не переживати, якщо волосся відросло.

Подовжений французький боб можна легко стилізувати за допомогою щипців для завивки. Французькі дівчата люблять цей стиль, тому що він надає природнього об’єму їх волоссю.

Довге волосся і чубчик

У моду повернувся французький боб з 60-х, а якщо бути точнішими, то в моді стрижка в стилі легендарної актриси, авторки пісень і співачки Джейн Біркін. Французькі дівчата обожнюють цей стиль, тому що він виглядає легким, але все ж витонченим. Родзинка - в чубчику, який відразу асоціюється з француженками. Чубчик в стилі Біркін підкорює своєю простотою. Довгий, але не занадто, рваний, але в міру.

Короткий французький з боб - з чубчиком або без

Короткий французький боб зараз дуже популярний і затребуваний. Існує безліч варіацій стрижки, які ви можете вибрати у відповідності до своєї форми обличчя. Популярним є кучерявий французький боб. Ще один карколомний варіант - короткий боб з коротким чубчиком – це оригінальний французький боб, тому що часто у Франції багато матерів стригли так своїх дочок. Перевагою такого варіанту стрижки є те, що вона відмінно омолоджує.

читайте такожКращі багатошарові стрижки на середнє волосся 2020: шеггі-каре і лоб з пір'ям - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, дівчата з довгим волоссям, які хочуть виглядати стрункішими, повинні звертати увагу на ступінчасті або багатошарові стрижки. Пасма різної довжини змусять вас виглядати худішими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти