StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Світ захопив новий тренд - в моді медичні маски з принтами: фото

17 березня 2020, 06:16
Мода 2020 відкрила обійми гарним і яскравим медичним маскам, які додають образу загадковості і драматичності.

Черговий доказ того, що мода – дуже чутлива бабця, ми з вами можемо спостерігати вже сьогодні, коли світ стоїть на вухах через смертоносний китайський коронавірус.

відео дня

Пандемія коронавірусу, який "убив" понад 6500 чоловік, змусила багатьох відомих дизайнерів замислитися над тим, як проводити модні покази в нових умовах. Дехто з них прийшов до того, що відвідувачам почали роздавати на модних показах маски. Так, докрема, зробив Дріс ван Нотен.

А потім усі вчепилися за цю ідею, і медична маска стала новим модним трендом. Тим більше, що весь світ зіткнувся з нестачею медичних масок.

Відомі дизайнери трохи пофантазували, і випустили модні медичні маски. Окрім того, вони доповнили цим незвичним аксесуаром свої покази. Таким чином найголовнішим трендом 2020 – це для історії! – стали модні медичні маски.

Щоправда, важливо відзначити, що захист від таких дизайнерських медичних масок умовний – хіба що ви руками зайвий раз не полізете до носа і не занесете вірус.

Разом з тим, мода 2020 відкрила широкі обійми гарним і яскравим медичним маскам, які додають образу загадковості і драматичності, і цей тренд набирає шалених обертів.

Напевно, тільки ледачий дизайнер або творча людина сьогодні не створила оригінальну захисну маску для обличчя. Зараз чимало артистів з'являються на публіці в модних масках, а соцмережі завалені всілякими варіантами стильних масок з оригінальним дизайном.

читайте такожМода 2020 весна – в моді одяг кольору червоних маків і фісташок: фотоМодні медичні маски настільки вражають, що притягують погляди, немов магніт. Ніщо так не привертає увагу, як медична маска з похмурим або веселим принтом.

Наше життя змінилася, і багато хто ще не зрозумів, наскільки. Жахлива уханьська зараза не збирається зупинятися і атакує Європу. А Європа відповідає – модними медичними масками!

Главред зібрав фотогалерею наймодніших медичних масок - подивіться, як світ сходить з розуму. А якщо ви зараз на карантині, і у вас є достатньо вільного часу, то ви можете самостійно пошити собі круту медичну маску. Тим більше, що у вільному продажу їх важко знайти.

читайте такожМода 2020: в моду повернулися сексуальні джинси з 60-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, модний тренд майбутнього літа - купальники з бахромою на трусиках або на ліфі, яка кокетливо звисає і привертає увагу. Або, навпаки, відволікає увагу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти