"Україні загрожує дефолт": Зеленський шокував заявою

29 березня 2020, 20:56
Президент України розповів, за якої умови нашій країні загрожує дефолт.
Володимир Зеленський
Президент налякав дефолтом через коронавірус / Фото president.gov.ua

Через те, що в Україні лютує страшний китайський коронавірус нового типу, президент Володимир Зеленський налякав, що нашій країні загрожує дефолт, якщо ми не отримаємо допомоги від міжнародних партнерів.

Також у своєму новому відеозверненні гарант нагадав, що завтра має відбутися позачергове засідання Ради.

читайте такожАтака коронавіруса: у Моз розкрили загрозливу статистку

відео дня

"Через коронавірус Україна фактично опинилася на роздоріжжі і має два шляхи. Перший - ухвалення двох життєво важливих законів. Після чого ми отримаємо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів в розмірі не менше 10 мільярдів доларів. Другий шлях - провал цих законів. Після - занепад економіки та навіть загроза дефолту", - зауважив Зеленський.

"Останні тижні Офіс Президента і Кабмін робили все, що від нас залежало. Ми домовилися про фінансову підтримку для України. Ми і уряд свій шлях обрали. Тепер - черга за народними депутатами. Вся відповідальність лягає на ваші плечі. Завтра народ України чітко побачить чи готові ви захищати його інтереси. І хоча завтра ви будете в масках люди зрозуміють хто ви. Оберіть завтра правильний шлях", - додав президент.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив про необхідність забезпечення всіх аптек в країні медичними масками за доступними цінами. Про це глава держави сказав під час наради з представників Кабінету міністрів і головних державних відомств, відповідальних за заходи щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції Covid-19.

Нагадаємо, Главред писав, що на позачерговому засіданні Верховна Рада може проголосувати за призначення трьох міністрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти