StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Привітання з днем народження мужчині своїми словами красиві і стильні

19 травня 2021, 03:50оновлено 28 січня 2022, 15:42
Незвичайні привітання з днем народження мужчині в прозі короткі і довгі, а також найкрасивіші листівки з днем народження мужчині підібрав Главред.
Привітання з днем народження мужчині своїми словами красиві і стильні
Привітання з днем народження мужчині своїми словами красиві і стильні / 1zoom.ru

Навіть найбільш емансиповані і незалежні дами рано чи пізно стикаються з потребою обрати привітання з днем народження мужчині своїми словами – колегові, другу, батьку, чоловіку або навіть діловому партнеру.

І найчастіше для чоловіків шукають привітання з днем народження зі змістом в прозі, тобто своїми словами. Багатьом здається, що вірші – це занадто фривольно і недостатньо мужньо. Навіть якщо мова йде про дуже близьку людину (коханого, кращого друга або члена сім'ї), все одно намагаються підібрати зворушливе привітання з днем народження мужчині саме в прозі.

Що побажати на день народження мужчині своїми словами - короткі побажання і довгі, філософські мудрі привітання і прикольні жартівливі побажання - з'ясував Главред. Заодно ми підібрали найкрасивіші стильні листівки з днем народження мужчині (скачати безкоштовно можна будь-яку з них).

відео дня

Красиві привітання з днем народження мужчині в прозі

Нехай збудеться все, що ти хочеш. Нехай буде поруч все, що цінно і дорого. Великої тобі любові, здоров'я і щастя в день народження!

Анімаційні листівки з днем народження мужчині скачати безкоштовно

***

Від щирого серця вітаю тебе з днем народження. Хочу побажати всього найкращого, щоб життя було осяяне щастям і радісними моментами. Нехай чекають попереду дні, сповнені сонячного світла. Бажаю залишатися таким саме стійким, мужнім і сміливим, щоб тобою пишалися твої рідні. Бажаю підкорювати одну вершину за одною і досягати поставлених цілей. І звичайно ж, бажаю простого сімейного щастя, любові і розуміння.

***

Ти молодий, сповнений сил і енергії, перед тобою відкритий цілий світ можливостей, так нехай же тобі посміхається успіх у всіх справах, і збуваються твої мрії. Будь щасливий. З днем народження!

***

У день народження бажаю, щоб все було — на відмінно. Щоб якщо кар'єра — то успішна, якщо зарплата — то пристойна, якщо друзі — то вірні, якщо сім'я — то міцна. Якщо коньяк — то з витримкою, якщо автомобіль — то новий, якщо відпочинок — то найактивніший. І нехай птах удачі завжди кружляє біля тебе!

***

З великою повагою і радістю вітаємо Вас з днем народження! Нехай сьогодні і завжди в це свято Вам буде тепло від турботи і уваги дорогих людей! Нехай міцним буде те, що найдорожче в житті — дружба, здоров'я, сім'я! Здоров'я Вам, благополуччя, сонячних фарб у житті!

***

Вітаю! Піднімаю келих за твоє щастя! А потім — за твоє здоров'я! А потім — за удачу! За любов! За наповнене позитивними подіями життя! За найкраще! І нехай все це збудеться!

жива мерехтлива листівка З днем народження мужчині

***

Вітаю з днем народження і побажати хочу міцної чоловічої сили і повної впевненості в собі, благополуччя по життю і максимум удачі на шляху. Нехай гучною буде кожна перемога, дріб'язковою і легко розв'язуваную — кожна проблема, щасливою і радісною — всяка зустріч, веселим і цікавим — будь-яке число календаря.

***

З днем народження! Бажаю не сумувати по життю, а радіти кожному новому дню. Нехай Бог дає здоров'я, сили, достаток, щастя, затишок і спокій. Везіння у всіх починаннях. Підтримки від рідних і близьких!

***

З днем народження! Бажаємо добра, тепла і усіляких благ! Нехай попереду буде багато перемог і звершень! Бажаємо фінансової стабільності, процвітання та блискучих результатів! Сил, бадьорості, здоров'я, позитиву, енергії і благополуччя! Нехай реалізуються всі плани і бажання! Нехай рідні та друзі підтримують у всіх починаннях!

***

Бажаю в це довгоочікуване свято, щоб ангел, який тебе охороняє, ніколи не втрачав пильності. Адже таких справжніх чоловіків вже майже не зустрінеш. Ти — наш рідкісний раритетний екземпляр.

***

Бажаю, щоб ніколи не збулися ніякі побажання, які б вони не були великі, від Ваших недругів — зате збулися найменші від Ваших друзів!

Найкрасивіші листівки з днем народження мужчині

стильна листівка З днем народження мужчині
Источник: Plan B Photo
привітання з днем народження мудрі думки листівка мужчині
Листівки З днем народження мужчині чоловікові прикольні
найкрасивіші листівки з днем народження мужчині чоловікові
Источник: Plan B Photo
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти