У Туреччині за 91 годину після землетрусу з-під завалів витягли дитину

3 листопада 2020, 09:53оновлено 3 листопада 2020, 10:25
Число загиблих унаслідок землетрусу в турецькій провінції Ізмір досягло 102.
У Туреччині за 91 годину після землетрусу з-під завалів витягли дитину
За 91 годину після землетрусу дівчинку врятували / Агентство Анадолу

У вівторок, 3 листопада, у турецькому Ізмірі за 91 годину після руйнівного землетрусу рятувальники витягли з-під завалів чотирирічну дівчинку.

Рятувальники змогли дістатися до дитини під час розчищенні завалів однієї з житлових будівель. Губернатор Ізміра Селім Кошгер уточнив, що врятована 4-річна дівчинка на ім'я Айла Гезгін, повідомляє агентство Анадолу.

Число загиблих унаслідок землетрусу в турецькій провінції Ізмір досягло 102, повідомляє Hurriyet з посиланням на останні дані з надзвичайних ситуацій і стихійних лих Туреччини (AFAD).

До рятувальних робіт на місці будинків, зруйнованих унаслідок землетрусу залучено 7 967 осіб і 25 службових собак.

Землетрус у Туреччині - про що йшлося раніше:

  • 30 жовтня землетрус магнітудою 6,6 стався за 17 км від району Сеферіхісар в Ізмірі. Землетрус відчувався в регіонах Егейського моря і Мармурового моря, в тому числі в Стамбулі, Бурсі, Бодрумі і Мармарисі.
  • Трохи згодом в Туреччині сейсмологічні служби зафіксували другий за добу землетрус біля берегів на південному заході країни.
  • 2 листопада в турецькому Ізмірі за 65 годин після руйнівного землетрусу рятувальники витягли з-під завалів трирічну дівчинку - Еліф Перинчек. Її виявили в районі Байракли. Зараз дівчинка знаходиться в лікарні.
  • Крім того, у ніч проти 2 листопада за 58 годин після руйнівних підземних поштовхів з-під завалів витягли 14-річну Іділь Ширін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти