У Хорватії різко зросла кількість жертв землетрусу

29 грудня 2020, 23:15
Деякі громадяни отримали поранення різного ступеня тяжкості.
Землетрус в Хорватії
Землетрус в Хорватії / Фото: Reuters

У Хорватії зросла до семи кількість жертв сьогоднішнього потужного землетрусу.

Як повідомляє хорватське агентство Index, у місті Жажина під руїнами знайшли тіло чоловіка.

Уточнюється, що тіло загиблого чоловіка знайшли під руїнами місцевої церкви. Пошуки загиблого тривали близько семи годин.

За даними Міністерства внутрішніх справ Хорватії, в результаті землетрусу в країні щонайменше шестеро людей отримали важкі поранення, ще 20-відбулися легкими ушкодженнями.

Зазначимо, епіцентр знаходився в районі міста Петриня в центральній частині держави. Він заподіяв серйозної шкоди міській інфраструктурі. Наслідки також відчувалися в місті Сисак, де найбільше виявилися пошкоджені старі будівлі в центрі населеного пункту.

У цей день в країні відбулися ще кілька дрібніших підземних поштовхів. Уточнюється, що наслідки великого хорватського землетрусу відчувалися і в Сербії.

Землетрус

  • Українців попередили про нової небезпеки через землетруси, який обрушилися на Хорватію 28 і 29 грудня.

  • 30 жовтня землетрус магнітудою 6,6 сталося за 17 км від району Сеферіхісар в Ізмірі. Землетрус відчувався в регіонах Егейського моря і Мармурового моря, в тому числі в Стамбулі, Бурсі, Бодрумі і Мармарисі.

  • Трохи пізніше в Туреччині сейсмологічні служби зафіксували другий за добу землетрус біля берегів на південному заході країни.

  • Наприкінці червня на Закарпатті за добу несподівано зафіксували одразу дві землетрус. Епіцентри підземних поштовхів припали на Тячівський та Іршавський райони.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти