"Помру і всіх постріляю": в РФ чоловік відкрив стрілянину по перехожих, є поранені

30 травня 2021, 20:21
Дівчинка, постраждала при стрільбі в Єкатеринбурзі, знаходиться у важкому стані.
У Єкатеринбурзі сталася кривава стрілянина
У Єкатеринбурзі чоловік відкрив стрілянину / e1.ru

В російському Єкатеринбурзі невідомий відкрив стрілянину по машинах і перехожих. Стрілянина почалася з балкона житлового будинку.

За даними РЕН ТВ, поранені дівчинка і співробітник Росвгардії. Дівчинка, постраждала при стрільбі в Єкатеринбурзі, знаходиться у важкому стані, повідомили в МОЗ Свердловської області

Відзначається, що стрілець, який забарикадувався, спочатку розстрілював машини, припарковані поруч з будинком, в той момент люди ховалися під козирком магазину.

Що відомо про єкатеринбурзького стрілка:

Каук уточнює ТАРС з посиланням на джерело в правоохоронних органах, за попередньою інформацією, стрілянину відкрив колишній співробітник поліції з мисливської рушниці, зареєстрованої на нього.

Перед тим, як відкрити стрілянину, злочинець в Єкатеринбурзі відправив повідомлення своїм знайомим з текстом "набридло життя, сьогодні помру і всіх постріляю", пише Рен.тв.

За даними місцевого видання Єкатеринбург онлайн, який відкрив стрілянину по машинах і перехожим виявився колишнім поліцейським. За попередніми даними, стріляв звуть Сергій Боков, раніше він працював в МВС, вказує видання. Чоловік озброєний карабіном Сайга.

'Помру і всіх постріляю': в РФ чоловік відкрив стрілянину по перехожих, є поранені
/ e1.ru

Що вимагав чоловік, який відкрив стрілянину в Єкатеринбурзі:

"Я заїхав на вулицю Бородіна, а тут вже Росгвардія і народ стоїть, витріщається. Чоловік по торс голий на п'ятому поверсі кричить щось типу: "Вимагаю скасувати гомосексуалізм!" - а потім починає стріляти по росгвардійцям і перехожим", - розповів очевидець.

Стрілянину він відкрив з балкона своєї квартири на 4-му поверсі.

Додамо, що силовики пішли на штурм квартири, де забарикадувався.

Згодом спецназ затримав злочинця.

Новини Єкатеринбурга:

  • Раніше повідомлялося, що в Єкатеринбурзі в одній з квартир знайшли вбитими чотирьох осіб, на тілах були вогнепальні поранення. Також в квартирі була виявлена пораненою 17-річна дівчина.
  • Крім того, в житлі була неповнолітня, яка вижила і не отримала поранення.
  • За попередніми відомостями, господар квартири вбив гостей, а потім застрелив себе. Імовірно, знаряддя вбивства-рушниця Сайга.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти