Путін у новорічному зверненні повторив трюк Сталіна

4 січня 2021, 07:09
Глава Кремля наговорив росіянам багато теплих слів. Його промову порівняли зі зверненням до народу Сталіна.

Путина
Путін у новорічному зверненні повторив прийом Сталіна / Reuters

Новорічне привітання Володимира Путіна було рекордним за тривалістю - 6 хвилин. Крім того, у своєму зверненні до народу глава Кремля повторив трюк Йосифа Сталіна, наговоривши росіянам багато теплих слів.

"Хочу сказати спасибі кожному з вас, тому що ми разом. А коли ми відчуваємо надійний лікоть людей, що стоять поруч, Росія стає однією великою сім'єю", - сказав Путін 31 грудня 2020 року. Як повідомляє МК, саме тут Путін використав трюк Сталіна, який 3 липня 1941 року звернувся до країни по радіо. "Товариші! Громадяни! Брати і сестри! Бійці нашої армії і флоту! До вас звертаюся я, друзі мої!....Над нашою Батьківщиною нависла серйозна небезпека".

За версією видання, звернення до сімейних цінностей - серйозна річ. Сталін тоді дуже чітко розумів – не за абстрактні цінності типу ідей комунізму буде битися народ — "за своє, рідне — братів і сестер, матерів і батьків - за сім'ю".

"Нічого не змінилося. І якщо Путін заговорив про сім'ю — значить і змінюватися не буде", - зазначили у виданні.

Привітання Путіна - про що йшлося раніше:

  • Новорічне привітання президента Росії Володимира Путіна стало вельми популярним в українському сегменті YouTube і Google за кількістю запитів.
  • У Google запит "привітання Путіна 2021" опинився на сьомому місці за популярністю, а ось новорічна промова президента Володимира Зеленського не увійшла до першої десятки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти