Від авторів "взяти Київ за 3 дні": росіяни почали будувати "засічну лінію" на кордоні з Україною

22 листопада 2022, 12:14
У країні-агресорці РФ почали боятися, що українці дійдуть до кордону і зможуть піти далі, тому готуються до оборони.
Белгород, засечная линия
Росіяни будують "засічну лінію" на кордоні з Україною і готуються оборонятися/ Telegram Гладков

У Бєлгородській області Росії почали будувати "засічну лінію", яка призначена для захисту у разі "нападу" з боку України.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram. Також він опублікував фотографії, як виглядає ця "засічна лінія".

Про її призначення Гладков розповів під час пресконференції, назвавши її "бєлгородською засічною лінією".

Також він розповів, що Бєлгородська область з квітня займається укріпленням рубежів. Коли Гладкова запитали, чи можливий напад українських військових на територію області РФ, яка межує з Україною, він відповів, нібито у будь-якій ситуації розглядає різні варіанти – оптимістичний, песимістичний і середній.

"Тому ми готуємося до різних варіантів. Сподіваюся, песимістичні варіанти нам не знадобляться, але ми їх активно розглядаємо", – сказав губернатор Бєлгородської області РФ.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у Росії поблизу Бєлгорода пролунали потужні вибухи. Відразу після них у місцевих жителів різко зникла електроенергія. Також повідомлялося про пожежу. Місцеві жителі бачили великий стовп диму.

Ще один інцидент у Бєлгородській області Росії стався 6 листопада. У Грайворонському районі області сталася велика пожежа на одному з промислових об'єктів. У мережі публікували відео, на яких видно полум'я і стовп чорного диму на місці пожежі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти