Кім Чен Ин вперше за рік показав публіці свою дружину

17 лютого 2021, 07:54
Лі Соль Джу не бачили з січня минулого року. Це породило чутки про стан її здоров'я і можливу вагітність.
Кім Чен Ин з дружиною
Кім Чен Ин з дружиною - свіже фото / Reuters

Дружина північнокорейського лідера Кім Чен Ина вперше більш ніж за рік з'явилася на публіці. Лі Соль Джу приєдналася до свого чоловіка на концерті.

Подружжя відвідало захід з нагоди дня народження покійного батька нинішнього лідера КНДР - Кім Чен Іра. Фото Кім Чен Ина і Лі Соль Джу опублікували в державних ЗМІ, пише Reuters.

Лі часто супроводжувала Кіма на великих публічних заходах, але з січня минулого року її не бачили на заході з нагоди місячного новорічного свята. Це породило чутки про стан її здоров'я і можливу вагітність.

Національна служба розвідки Південної Кореї заявляла, що насправді Лі нібито уникала публічності через острах заразитися коронавірусом.

На свіжих фото подружжя сиділо під час перегляду концерту в Художньому театрі Мансуде в столиці Пхеньян. До слова, на фотографіях ніхто не був одягнений в маски і не дотримувався заходів соціального дистанціювання.

Кім Чен Ин з дружиною
Кім Чен Ин і Лі Соль Джу/ Фото Reuters
Кім Чен Ин з дружиною
Подружжя відвідало захід з нагоди дня народження покійного Кім Чен Іра / Фото Reuters
Кім Чен Ин з дружиною
Кім Чен Ин з дружиною на публіці / Фото Reuters

читайте такожКім Чен Ин дивно привітав північнокорейців з новим роком

Кім Чен Ин - про що раніше писав Главред:​

  • Навесні 2020 року вперше ЗМІ повідомили про проблеми зі здоров'ям Кім Чен Ина. Це і породило чутки про те, що він сильно хворий.
  • Крім того, повідомлялося що глава Північної Кореї Кім Чен Ин серйозно хворий і навіть впав у кому, країною зараз керує його 33-річна сестра Кім Е Чжон.
  • Західні ЗМІ також писали, що глава КНДР помер. А "масла у вогонь" підлив експрезидент США Дональд Трамп. Він заявив, що Кім Чен Ин живий, але перебуває у "вегетативному стані" після невдалої операції на серці.​
  • 12 жовтня 2020 року Кім Чен Ин виступив на параді військової техніки. Він вибачився перед народом своєї країни і розплакався.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти