Трамп заінтригував світ заявою щодо стану Кім Чен Ина

28 квітня 2020, 07:59
Президент США заявив, що знає, як себе почуває лідер Північної Кореї.

Трамп, Кім Чен Ин
Трамп заявив, що знає, в якому стані Кім Чен Ин / Reuters

Кім Чен Ин помер, 25 квітня повідомили кілька авторитетних ЗМІ. А потім заговорили про те, що Кім Чен Ин живий, але перебуває у "вегетативному стані" після невдалої операції на серці. Але офіційно влада Північної Кореї ні смерть свого лідера, ні його хворобу не підтвердила і не спростувала.

У той же час ніхто живим Кім Чен Ина не бачив з 12 квітня.

Масла до вогню підливає те, що схожа ситуація була з батьком Кім Чен Ина – про смерть Кім Чен Іра почали говорити тоді, коли він не з'явився на урочистостях з нагоди місцевого аналогу дня незалежності. Потім виявилося, що він дійсно помер.

Висловився з цього приводу і президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, який колись зустрічався з Кім Чен Ином.

Трамп гучно заявив, що у нього з'явилася інформація щодо стану здоров'я лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

Президент США додав, що сподівається, що у глави КНДР все добре, проте розкривати більше інформації американський лідер не став.

"У мене є хороша ідея, але я не можу говорити про це зараз. Я сподіваюся, що він в порядку, у мене є інформація щодо його здоров'я. Скоро ви теж дізнаєтеся правду", - заявив американський лідер сказав під час брифінгу в Білому домі в понеділок, 27 квітня.

читайте такожСестра Кім Чен Ина може очолити Північну Корею: що про неї відомоНагадаємо, раніше повідомлялося, лікар, який проводив операцію на серці Кім чен Ину, не зумів закінчити маніпуляції у встановлені терміни, пише японський журнал Shukan Gendai з посиланням на джерело в медичних колах Китаю.

Хірург дуже сильно хвилювався, у нього буквально тремтіли руки. Крім того, у нього не було досвіду подібних операцій на огрядних пацієнтах. В результаті йому потрібно було близько восьми хвилин, за які лідер Північної Кореї "перейшов до вегетативного стану".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти