"Це благословення": чоловік несподівано відреагував на загибель доньки в Ізраїлі

17 жовтня 2023, 00:30оновлено 17 жовтня 2023, 14:51
186
Дівчинку знайшли через дві доби. Виявилось, що вона загинула, не попавши в полон до терористів.
израиль, ізраїль, цахал, хамас, газа
В Ізраїлі ХАМАС вбив 8-річну дівчинку / Колаж Главреда. Фото: скріншот відео, ua.depositphoto.com

Терористи ХАМАС напали на Ізраїль і вбили багато мирних людей. Тоді загинула і 8-річна Емілія. Батька дівчинки не знав, що сталось з нею. Коли він дізнався про смерть дочки, що стало значно легше. Про це повідомляє TSN.UA.

Чоловік назвав смерть дочки "благословенням". Дві доби нічого не було чути про донечку. Він зітхнув з полегшенням, дізнавшись про її загибель. Весь цей час чоловік боявся, терористи можуть взяти ворога в полон.

Нині з батьком дівчинки працюють соцслужби та підтримують друзі. До Тома підходять друзі його дочки та обіймають. Вони вже все розуміють. Ті, хто вижив, готові повернутися до свого кібуцу незважаючи ні на що, лише чекають на дозвіл від військових.

відео дня

Ситуація в Ізраїлі

13 жовтня стало відомо про те, що армія Ізраїлю увійшла в Сектор Гази. Ізраїльські військові збиралися ліквідувати терористів і звільнити полонених. Солдатам вдалося зібрати докази, які можуть допомогти знайти заручників.

Згодом повідомлялося про те, що Ізраїль оголосив про ліквідацію одного з ватажків ХАМАС. ЦАХАЛ безпілотником ліквідував командира спецназу терористів ХАМАС Алі Кадхі, який керував нападом.

14 жовтня стало відомо про те, що Ізраїль стягнув військову техніку на кордон з Сектором Гази. На кордоні помітили танки, бронетехніку, гаубиці та іншу військову техніку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти