Німеччина пообіцяла прийняти всіх біженців з України

28 лютого 2022, 19:37
Зробивши серйозний зрушення в політиці, Німеччина в суботу пообіцяла зброю Україні.
Німеччина пообіцяла прийняти всіх біженців з України

Німеччина пообіцяла прийняти всіх українських біженців, які рятуються від російського вторгнення в їхню країну. Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила про готовність допомогти, пише CNN.

"Ми приймемо всіх біженців з України. Ми допомагаємо біженцям із України. Ми стоїмо на кордонах, аби нести допомогу людям та везти людей в усі країни Європи", - заявила Бербок.

Вона також пообіцяла більше гуманітарної допомоги Україні.

відео дня

Напередодні Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку Бербок закликала всі країни, які" вірять у Хартію організації Об'єднаних Націй", ізолювати російське керівництво за його вторгнення в Україну.

"Сьогодні вже п'ятий день путінської війни проти України і невинних людей в Україні. Він приніс Україні неймовірні страждання. Сотні тисяч біжать, мільйони бояться за своє життя і своє майбутнє. Якими б жахливими не були ці картинки, вони роблять нас більш рішучими. Україна не самотня, Європа, Західний союз цінностей твердо стоїть на боці сміливих українців", - сказала Бербок.

Зробивши Серйозний зрушення в політиці, Німеччина в суботу пообіцяла зброю Україні.

"Війна Путіна відкинула нас в іншу епоху. Ми переглянемо колишні впевненості і тому будемо допомагати українцям зброєю та іншим спорядженням", - додала Бербок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти